Selçuk Yöntem Londra’da ayakta alkışlandı

Selçuk Yöntem Londra'da seyirciyi büyüledi. 'Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesinin dünya prömiyerini yaptığı Cadogan Hall'da sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kültür Sanat 12 Eylül 2024

Tiyatro, dizi, sinemadaki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Selçuk Yöntem ile müzisyen Merve Akyıldız ve caz quartet’ı bir araya getiren ‘Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı’ projesi Cadogan Hall, Londra’da prömiyer yaptı. Yapımcılığını Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment’ın üstlendiği konserde ikiliye Invisible World Quartet eşlik etti.

Londra’nın en prestijli sahnelerinden Cadogan Hall’daki prömiyerde Selçuk Yöntem dünya çapında dokuz şairin 12 eserini caz quartetin çaldığı özgün besteler eşliğinde seslendirdi. Andrea Bocelli’nin seslendirdiği Peppino di Capri’ye ait ‘Champagne’ şarkısını da Türkçe adaptasyonuyla söyledi.

Gecede Selçuk Yöntem, Merve Akyıldız ile birlikte sahne alırken ikiliye Invisible World Quartet eşlik etti.

Selçuk Yöntem yeni projesiyle hem Türkiye hem Avrupa’da sahne alacak

Selçuk Yöntem dakikalarca ayakta alkışlanan etkinliğin sonunda “Londra’da olağanüstü bir gece yaşadık. Şiir ve duygunun ve yaşam paylaşımımın müzikle yoğrulduğu anlar. Sanat yaşamımda unutulmaz bir sahneydi. Yaşama teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya prömiyerini Londra’da yapan ‘Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı’ sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da pek çok sahnede seyircisiyle buluşacak.

Ludovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdimLudovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.