Sene 1984: Erşan Kuneri harıl harıl çalışıyor

Erşan Kuneri'nin yeni sezonundan ilk toplu kare geldi. Dizinin ilk sezon oyuncularının yanı sıra kadroya yeni katılan isimler de Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafta yer aldı. Diziyi yazıp yöneten ve başrolünde yer alan Cem Yılmaz, yeni bölümlerin ismini de paylaştı.

Kültür Sanat 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon kadrosu bir karede toplandı.

‘Erşan Kuneri’nin yeni sezon çekimleri geçen ay başlamıştı. Cem Yılmaz’ın uzun yıllar boyunca merakla beklenen ve 2022’de ilk sezonu izleyiciyle buluşan projesinin yeni sezon çekimleri devam ediyor. Yılmaz, kadrosuna yeni isimlerin katıldığı diziden yeni fotoğraf karesini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun kadrosuna katılan Celal Kadri Kınoğlu, Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı, Hande Yılmaz ve Bige Önal da fotoğrafta yer aldı. Cem Yılmaz’ın paylaştığı karede dizinin ilk sezonunda da yer alan Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Can Yılmaz, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya ve Cannes’dan En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ile dönen Merve Dizdar da var.

1980’li yılların film dünyasında yolculuğuna devam eden Erşan Kuneri, sinema camiasına tutunabilmek ve yapımlar üretebilmek amacıyla çıktığı yolculukta yeni maceralara yelken açacak. 1984-1986 yılları arasında geçecek yeni dizinin bölüm isimleri de belli oldu. Cem Yılmaz, Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre dizinin ikinci sezonunda yer alan bölümlerin isimleri: ‘Kaymak Zamanı’, ‘Hamur İşi’, ‘Kötü Yol’, ‘Yaprak Sarması’, ‘Acı Baba’, ‘Nekes Hayat’, ve ‘Şeker Paşa’.

İkinci sezon çekimleri devam eden ‘Erşan Kuneri’nin yeni bölümlerinin ne zaman izleneceği ise Netflix tarafından henüz açıklanmadı. 8 Temmuz’da aramızdan ayrılan efsane müzisyen Özkan Uğur, hatırlanacağı üzere dizinin ilk sezonunda rol almıştı.

'Oppenheimer', en çok izlenen 2. Dünya Savaşı filmi‘Oppenheimer’, en çok izlenen 2. Dünya Savaşı filmi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.