Şener Şen: Kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz

'Zengin Mutfağı' oyunuyla GQ Türkiye 2023 Men of the Year Ödülleri'nde Yılın Göz Alıcı Başarı Ödülü'ne değer görülen Şener Şen "Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız" diyor.

Kültür Sanat 19 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Yıllar sonra ‘Zengin Mutfağı’ ile sahnelere dönen usta oyuncu Şener Şen son beş yıldır bu oyunu sahnelemek için Türkiye’yi dolaşıyor. Neredeyse gitmediği şehir kalmadı. Şener Şen’in bu çabası GQ Türkiye 2023 Men of the Year Ödülleri’nde karşılık buldu. Şen ‘Zengin Mutfağı’ ile Yılın Göz Alıcı Başarı Ödülü’ne değer görüldü.

Dün akşam düzenlenen törende Şener Şen yaptığı özlü konuşmayla nasıl bir dünyada yaşadığımızı bir kez daha hatırlattı ve sanata neden ihtiyaç duyduğumuzu net şekilde ifade etti: Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz.”

Yılın Komedi İnsanı Ödülü’ne değer görülen Ata Demirer ise ödül konuşmasında Şener Şen’e atıfta bulundu ve “Şener Şen gibi bir usta buradayken konuşmak pek doğru gelmiyor. Hayatta en sıkıştığım anlarda Şener abiyi düşünmüşümdür. Onun filmlerini, disiplinini… Ben de insanlara umut olan, ilham veren filmler yazıp oynadığım zaman çok mutlu oluyorum” dedi.

GQ Türkiye Men Of The Year 2023

Yılın Yükselen Kadın Oyuncu Ödülü: Şifanur Gül
Yılın Yükselen Erkek Oyuncu Ödülü: Bilal Yiğit Koçak
Moda Tasarım Ödülü: Merve Abedan
Yılın Sporcusu: Mauro Icardi
Yılın Şefi: Can Aras
Yılın Farkındalık Yaratan İş İnsanı: İlkem Şahin
Yılın İlham Veren Kadınları: Kadın Voleybol A Takımı
Yılın Hype’ı Ödülü: KÖFN
10. Yıl Özel Ödülü: Burak Özçivit
Yılın Komedi İnsanı: Ata Demirer
Yılın Göz Alıcı Başarı Ödülü: Şener Şen ve Zengin Mutfağı
Zamansızlık Ödülü: Teoman
Yılın Oyuncusu: Selahattin Paşalı

Şener Şen: Yoruldum, meydanı gençlere bırakmak lazımŞener Şen: Yoruldum, meydanı gençlere bırakmak lazım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.