Yeşilçam set ziyareti geleneği: Şener Şen’den Uğur Yücel ve Ata Demirer’e hayırlı olsun!

Şener Şen bir Yeşilçam geleneğini yaşatıyor. Büyük usta çekimleri Urla'da devam eden 'Bir İhtimal Dava Var' dizisinin setini ziyaret etti. Birçok filmde çalıştığı Uğur Yücel ve Ata Demirer ile sohbet eden Şen dizi ekibine şans diledi.

Kültür Sanat 14 Ekim 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Türk sinemasının büyük ustası Şener Şen bir Yeşilçam geleneğini devam ettiriyor. Şen Urla’da çekimleri süren Uğur Yücel, Ata Demirer ve Esra Bilgiç’in rol aldığı ‘Bir İhtimal Var’ dizisinin setini ziyaret etti.

Şener Şen ve Uğur Yücel: Yeşilçam’dan bugüne

‘Muhsin Bey’, ‘Selamsız Bandosu’, ‘Arabesk’, ‘Eşkiya’ ve ‘Milyarder’ gibi unutulmaz yapımlarda birlikte rol olan Şener Şen ve Uğur Yücel’i bir araya getiren buluşmadan bir kareyi Ata Demirer’ sosyal medya hesabından paylaştı. Ata Demirer paylaşımda Şen ile çektikleri fotoğrafları “Ustamız, kalbimizin sahibi Şener Şen hocamız setimizi ziyaret etti” ve “Seti ustalar bastı” notuyla paylaştı.

Birsen Altun’un haberine göre Deniz Akçay’ın yazdığı, Hakan Algül’ün ise yönettiği sekiz bölümlük dizide Lale Mansur, Ata Demirer’in halasını, Ediz Akşehir ise yeğenini canlandırıyor.

Netflix’te yayınlanacak dizide bahis tahmincisi bir adamla onun ölü arkadaşı arasındaki ilişki konu ediliyor.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Dokuz filmlik haftanın müjdesi Mustafa Kemal sinemada göründü!Fragmanlı Vizyon Raporu: Dokuz filmlik haftanın müjdesi Mustafa Kemal sinemada göründü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.