Şener Şen’in artık bir sahnesi var!

82 yaşında hala sahneye çıkan Şener Şen beş yıldır 'Zengin Mutfağı'nı sahneliyor. Şen'i önceki gün İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi'nde sahnelediği oyundan sonra bir sürpriz bekliyordu. Oyunun sahnelendiği salona Şener Şen Sahnesi adı verildi.

Kültür Sanat 18 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Uzun süren bir tiyatro serüveninden sonra sinemaya geçen yıllarca beyazperdede unutulmaz filmler çeken Şener Şen 1978’de sahnelediği ‘Zengin Mutfağı’ oyunuyla 2019’da tekrar tiyatroya döndü. Beş yıldır da bu oyunla Türkiye’yi turluyor. 82 yaşındaki usta oyuncu önceki gün o gün açılan Ataşehir’deki İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi içinde yer alan 657 kişilik tiyatro salonunda ‘Zengin Mutfağı’nı sahneledi. Lakin onu bir sürpriz bekliyordu.

Şener Şen beş yıldır ‘Zengin Mutfağı’nı sahneliyor.

Oyundan sonra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sahneye çıktı ve “Bu salonu büyük usta Şener Şen’e ithaf ediyor ve onu Şener Şen Sahnesi olarak isimlendiriyoruz” dedi. Böylece Şener Şen’in bir sahnesi oldu.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Gönüllü Hizmet Vakfı Onursal Başkanı İnal Aydınoğlu tarafından yaptırılan bir kültür mekanı. İçerenköy Mahallesi’nde bulunan merkezde 657 seyirci kapasiteli tiyatro salonu, 2 bin 800 kişilik konser salonu, 200 kişilik konferans salonu, 21 adet sanat eğitim dersliği, kütüphane, çok amaçlı etkinlik salonu, çocuk oyun alanı, sergi salonu bulunuyor.

Şener Şen: Kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruzŞener Şen: Kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.