Sharon Stone gözyaşlarına boğuldu: Eskiden ünlü bir yıldızdım

Sharon Stone TRT World'e verdiği röportajda Hollywood'da yükselişini, bir yıldız olarak var olduğu dönemi ve sonrasında da çöküşünü gözyaşları içinde anlattı. Unutulmaktan şikayetçi oldu.

Kültür Sanat 28 Nisan 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Paul Verhoeven’in 1992 tarihli ‘Temel İçgüdü’ filmi sadece o yıl değil, uzun yıllar konuşuldu. Büyük ilgi gören filmin 2005’te devam filmi de geldi hatta. Bu unutulmaz filmdeki rolüyle hafızalara kazınan Sharon Stone büyük bir tanınırlık elde etti.

Ancak ilerleyen yıllarda Sharon Stone için işler başladığı gibi gitmedi. Aynı derecede ses getiremeyen yapımlarda oynayan oyuncu zamanla popülaritesini de kaybetmeye başladı. Derken kansere yakalandığını öğrendi. Hastalığı yenen oyuncu bu kez geçirdiği beyin kanaması nedeniyle zorlu bir tedavi süreci yaşadı. Tüm bu kara günleri geride bırakan artık 66 yaşındaki Hollywood yıldızı 35 yılı geride bıraktığı bu camiayı TRT World’de yayınlanan ‘Turkish Tea Talks / Türk Çayı Sohbetleri’ adlı programda değerlendirdi.

Sharon Stone Temel İçgüdü ile anılmaktan rahatsız

Alex Salmond’un sorularını yanıtlayan Sharon Stone Hollywood dünyası, hastalığı ve dünyanın güncel sorunları hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Barış aktivistleriyle çalışmaya başladığında hayatının değiştiğini söyleyen oyuncu, bunun kendisi için olumlu bir kırılma yarattığını da söyledi. HIV pozitif bireylerin tedavi süreçlerine yönelik yaptığı katkılar nedeniyle geçmişte ödüllendirilen 66 yaşındaki oyuncu, bu tarz gönüllülük işlerinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Hastalığını atlatmasına rağmen Hollywood yapımcılaırnın kapıları adeta yüzüne kapattığını söyleyen Sharon Stone, bu süreçte resim yapmaya yöneldiğini açıkladı. Küçük yaşlarından itibaren büyük ilgi duyduğu resme yönelmekten ötürü de son derece mutlu olduğunu söyleyen oyuncu Hollywood’da bir kadın olarak var olmanın güçlüğünden söz ederken de gözyaşlarına hakim olamadı. Pek çok filmde rol aldığını hatırlatan oyuncu buna rağmen insanların kendisini hâlâ ‘Temel İçgüdü’ filmindeki rolüyle hatırlamasının kendisini rahatsız ettiğini de belirtti.

Yapımcı Robert Evans filmi kurtarmak için Sharon Stone'u cinsel ilişkiye zorlamışYapımcı Robert Evans filmi kurtarmak için Sharon Stone’u cinsel ilişkiye zorlamış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.