‘Star Wars: Ahsoka’ için takvimler işaretlenebilir

'Star Wars' evreninin en sevilen karakterlerinden Ahsoka Tano'nun maceralarını anlatacak yeni Disney dizisi 'Ahsoka' için takvimler işaretlenebilir. ‘The Mandalorian’ ile başlayan ‘Star Wars’ yolculuğunun son durağı 23 Ağustos'ta izleyecilerle buluşacak.

Kültür Sanat 12 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Rosario Dawson’ın başrolde olduğu dizi, 23 Ağustos’tan itibaren Disney+'ta. Fotoğraf: Disney+

‘Yıldız Savaşları/Star Wars’ evreninin yeni hikayelerinden ‘Star Wars: Ahsoka’nın yayın tarihi belli oldu. Disney+’ta yayınlanacak dizi 23 Ağustos’ta ekrana gelecek.

Dizi, Star Wars hayranları tarafından en çok da mevcut ‘Star Wars’ hikayelerinin en az ele alınmış öykülerinden biri olduğu için heyecanla bekleniyor. Seyirciler ‘Ahsoka’ ile ilk kez 2008 yılında ‘Yıldız Savaşları: Klon Savaşları’ animasyon filmi ile tanışmıştı. Lucasfilm imzalı dizi, imparatorluğun düşüşünden sonra geçen ‘Star Wars: Ahsoka’, galaksiye yönelik çıkan bir tehdidi araştıran eski Jedi Şövalyesi Ahsoka Tano’nun maceralarını anlatacak.

Daha başlamadı ama devamı gelebilir

Rosario Dawson’ın Ahsoka karakteriyle başrolde yer aldığı dizide Dawson’a Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ve Eman Esfandi eşlik ediyor.  Bir diğer ‘Star Wars’ hikayesi ‘The Mandalorian’ın arkasındaki isimlerden Dave Filoni de ‘Ahsoka’da hem senarist hem de yapımcı olarak görev alıyor.

Dizi henüz yayınlanmadı ancak yapım ekibi hayranların bu hikayeyi seveceğine emin. Geçen ay Londra’da ‘Star Wars’ evreni için düzenlenen bir etkinlikte, Rosario Ahsoka’yı canlandıran Rosario Dawson, ilk sezonun beklenilen ilgiyi görmesi halinde devam sezonunun gelebileceğini de aktardı.

Harrison Ford'a sakın bu soruyu sormayın!Harrison Ford’a sakın bu soruyu sormayın!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.