Tanıştıralım: Avukat Leyla Taylan

Sezon boyunca 'Aile' dizisinde psikolog Devin rolüyle ekranda olan Serenay Sarıkaya, Netflix imzalı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ile bu kez avukat Leyla Taylan'ı canlandıracak. Ece Yörenç imzalı dizi, heyecanı çok yüksek bir ‘aşşşırı aşk’ hikayesi olarak tanıtıldı.

Kültür Sanat 4 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ece Yörenç imzalı dizinin senaryo grubunda ayrıca Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan yer alıyor.

2023 Serenay Sarıkaya için nasıl geçiyor bilinmez ama bizim için her yerde onu izleyerek geçtiği kesin. Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisinin başrol oyuncusu, dizi sezon finali yapar yapmaz yeni projesi için setlere döndü. Başrolünde Sarıkaya’nın yer aldığı Ece Yörenç imzalı Netflix dizisi ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’nin çekimleri başladı.

Son olarak psikolog Devin rolünde izlediğimiz Sarıkaya bu kez avukat Leyla Taylan rolüyle karşımıza çıkacak. Yayıncıdan gelen açıklamaya göre “heyecanı çok yüksek bir ‘aşşşırı aşk’ hikayesi” izleyeceğiz. Modern zaman ilişkilerinin sorunlarını ele alacak dizinin konusu ise şöyle:

Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla kurtularak “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur.  Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır.  Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini  en ateşli şekilde savunacaktır.  Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.

Bertan Başaran’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

Netflix sosyal medya hesaplarından Sarıkaya’lı ilk kareleri de paylaştı. Uzun saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz oyuncu yeni rolü için saçlarını da kestirmiş. Sosyal medya ise  geçen hafta tatilden dönüp sete çıkan Sarıkaya’nın bronz tenini, avukat Leyla’nın adliye kombinini ve yıldız oyuncuların yüzlerini hiç dinlendirmeden yeni projelere başlamasını konuşuyor.

Netflix'e Titanic tepkisi sürüyorNetflix’e Titanic tepkisi sürüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.