Tenis kortlarında bir aşk üçgeni: Zendaya’lı ‘Challengers’dan ilk fragman geldi

Son dönemin popüler oyuncularından Zendaya bu kez tenis yıldızı Tashi Duncan rolüyle beyazperdede. Luca Guadagnino'nun 'Challengers' filmindeki rolü için tenis dersleri alan oyuncu, Oscar adaylığına ilk kez bu kadar yakın.

Kültür Sanat 22 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Zendaya bu kez yıldız bir tenisçi rolüyle karşımızda. ‘Beni Adımla Çağır/Call Me By Your Name’ filminin yönetmeni Luca Guadagnino’nun yönettiği ‘Challengers’da Zendaya, yıldız tenisçi Tashi Duncan rolünü canlandıracak. Film bu yönüyle yeterince heyecanlandırıcı olsa da fazlası da var. Gelen ilk bilgilere göre seyirciler bir aşk üçgeni hikayesine konuk olacak.

‘Challengers’ın yayınlanan resmi özeti ise şöyle: “Kurgusal tenis yıldızı Tashi Duncan (Zendaya) başarıdan başarıya koşarken Art (Mike Faist) ve Patrick  Josh O’Connor) onun etrafında döner. Bu ikisinden biri onun sevgilisi olurken diğeri ise sonunda kocası olur. Ancak, Tashi bir kariyerin sonunu getiren bir sakatlık geçirdikten sonra zaman ve kıskançlık üçlüyü ayırır.  Tashi artık bir  tenis antrenörü olmaya karar vermiştir. Yıllar sonra Art ve Patrick bir maç için tekrar bir araya geldiğinde, gerçekten ateşli bir rekabet başlar.”

Kadrosunda ayrıca ‘West Side Story’den Mike Faist ve ‘The Crown’dan Josh O’Connor da yer aldığı filmden bir de fragman yayınlandı.

Zendaya için farklı bir rol

Film, İtalyan yönetmen Guadagnino’nun kariyerindeki ilk spor komedisi olması yönüyle de dikkat çekiyor. Projenim, Emmy ödüllü oyuncu Zendaya için de özel bir yeri olacak. Zira son dönemde BluTV’de yayınlanan Euphoria dizisinde uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden Rue, ‘Örümcek Adam’ filminde MJ ve ‘Dune’ da Chani rollerinde izlediğimiz Zendaya, daha önce üstlendiği rollerden daha farklı bir çalışma sürecine girdi.  15 Eylül’de vizyona girecek film, daha önce iki Emmy ödülü kazanan Zendaya’nın Oscar adaylığı alma şansı verebilir.

Kırmızı halıların prensesi Zendaya, beyazperdede de prenses olabilirKırmızı halıların prensesi Zendaya, beyazperdede de prenses olabilir

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.