Tom Holland eleştirilere takılmıyor, projesiyle gurur duyuyor

Tom Holland'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği 'The Crowded Room' beklediği tepkiyi alamadı, vasat ve boş diyenler bile oldu. Ancak Holland'a göre dizinin çok daha önemli bir amacı var: İzleyecileri akıl sağlığı hakkında konuşma konusunda cesaretlendirmek. Oyuncu projeyle gurur duyuyor.

Kültür Sanat 27 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Holland'a göre dizi çok önemli bir mesajı taşıyor ve eğitici bir yönü var.

Apple TV+ suç gerilimi ‘The Crowded Room’ başrol oyuncusu Tom Holland’ı bir hayli zorladı, ancak diziye dair umutları devam ediyor. Hatta belki de projeye dair umutla olan tek kişi o olabilir… Aynı zamanda yapımcısı olduğu projede Holland, kimlik bozukluğu temelinde delilik nedeniyle suçsuz bulunan ilk kişi olan ABD’li ‘kampüs tecavüzcüsü’ Billy Milligan’a dayanan bir karakteri canlandırıyor. 9 Haziran’da yayınlanan dizi heyecanla bekleniyordu ancak seyirciden istediği karşılığı bulamadı.

‘Boş, vasat ve kötü…’

Mini dizi gittikçe çoğalan olumsuz eleştirilerle kimilerince vasat kimilerince boş ve kötü olarak değerlendirildi. Dizi yayınlandığı sırada bir eleştiri ve yorum sitesi olan Rotten Tomatoes’te %31 oranında oldukça düşük bir puan aldı. Ancak tüm bunlar Holland’ı etkilemişe benzemiyor, en azından dizinin hala birilerine dokunacağına dair bir umudu var.

Holland projeyle gurur duyuyor

27 yaşındaki oyuncu, katıldığı bir programda dizinin ne kadar korkunç eleştiriler aldığı bir sır değil dedi ancak farklı bir amacı olduğunu da vurguladı: “Bence dizinin mesajı, birçok farklı konuya hitap edebilen bir şeyin, yardım istemenin, toplum olarak çekinmeden yapabileceğimiz bir şeye dönüşmesini sağlamak. Çünkü bu cesaret gerektiren bir eylem.” Holland, “Yardım isteyip ayağa kalkmak utanılması gereken bir şey değildir, umarım bu dizi bunu dürüst ve gerçekçi bir şekilde ve en önemlisi de hassas bir şekilde temsil edebilir” diyerek sözlerine devam etti, projeyle gurur duyduğunu söyledi: “Eleştirilerden ziyade izleyicilerin ne öğrendiğiyle ilgileniyorum.”

Oyunculuğa ara verme kararı almıştı

Oyuncu, bu projenin akıl sağlığı konusundaki bakış açısını değiştirdiğini açıklamış, çekimler boyunca zorlandığını itiraf etmişti. ‘The Crowded Room’da canlandırdığı rolden çıkmak için mücadele ettiğini, bir ara kafasını kazıtmayı düşündüğünü söyleyen Holland  süreçle ilgili “Evde biraz sinir krizi geçirdiğimi ve kafamı kazıtma kararı aldığımı hatırlıyorum. Kafamı kazıtırsam karakterden kurtulacağımı düşünmüştüm” şeklinde bir açıklama yaptıktan sonra oyunculuğa da bir süre ara verme kararı aldığını duyurmuştu.

Hişt hişt Örümcek Adam'dan haber var!Hişt hişt Örümcek Adam’dan haber var!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.