Yıllardan sonra yeniden yan yana onlar

Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan yıllar sonra aynı sahnede şarkı söyledi. Türk müziğine damga vuran iki ismin performansı büyük alkış aldı. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda önceki gece gerçekleşen konserde iki buçuk saati aşkın süre sahnede kalan Ajda Pekkan, kardeşiyle düet yaptı.

Kültür Sanat 12 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan kardeşler yıllar sonra aynı sahnede.

Pekkan kardeşler yıllar sonra aynı sahnede. Önceki gece gerçekleşen konserde Ajda ve Semiramis Pekkan, sahnede birlikte şarkı söyledi. Süperstar’ın Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konseri görkemli sahne gösterilerine ve unutulmaz anlara tanıklık etti. İstanbul’un en özel konser alanlarından biri olan Harbiye’de önceki gece gerçekleşen konserde Süperstar iki yıllık bir aranın ardından konser verdi. Konserin en büyük sürprizi ise kardeşi Semiramis Pekkan’ın sahneye gelmesi oldu.

Denizbank Harbiye Açık Hava Konserleri kapsamında önceki gece sahneye çıkan Ajda Pekkan, iki yıllık bir aranın ardından bu özel mekânda sevenleriyle buluştu. Son olarak 2021 yılında Harbiye’de konser veren Pekkan, sahne gösterisiyle büyük beğeni toplarken hayranlarına unutulmaz bir sürpriz yaptı. Süperstar’ın kendisini gibi müzisyen olan kardeşi Semiramis Pekkan da sahneye çıktı. Yıllar sonra gerçekleşen bu tarihi âna açık hava tiyatrosunu dolduran binlerce müziksever tanıklık etti. İki kardeş ‘Bu Ne Biçim Hayat’ şarkısını birlikte seslendirdi. Şarkı sonrası konuşan Semiramis Pekkan, kardeşinin hayattaki en büyük idolü olduğunu belirtti.

Kostümüyle dikkat çeken Ajda Pekkan, sahneye melek kanatlı kıyafetiyle çıktı. Süperstar gördüğü büyük ilgi karşısında, “Dünyaları da verseler hiçbir şey beni sizinle olmaktan daha mutlu edemez. Ben karma bir ruhum. Arabeski de, Türk sanat müziğini de, Batı müziğini de seviyorum” dedi.

Müzikal kariyeri boyunca uzun yıllar birlikte çalıştığı Şahrazat’ın da izlediği konserde Ajda Pekkan, ünlü ismi de onurlandırmayı ihmal etmedi. İki buçuk saatten uzun süren konser, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce müzikseverin dakikalarca süren alkışları eşliğinde sona erdi.

Konser Kurdu: Clementine'den Erener'e müzik ruhun gıdasıdırKonser Kurdu: Clementine’den Erener’e müzik ruhun gıdasıdır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.