Guinness rekoru kırdı: 18 Madonna dövmesi var

Madonna'nın bir hayranı vücuduna şarkıcının 18 dövmesini yaptırarak Guinness rekoru sahibi oldu.

Popüler 23 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

ABD’de yaşayan Tara Berry hayranı olduğu Madonna’nın tam 18 dövmesini yaptırarak vücudunda bir müzisyenin en çok dövmesine sahip olma rekorunu kırdı.

Madonna’ya olan sevgisi bu kategorideki rekorun önceki sahibinden aldığı ilhamla birleşince Berry bu ilginç rekorun yeni sahibi oldu. 15 Eminem dövmeli Nikki Patterson ise unvanını kaybetti.

Berry ilk Madonna dövmesini 2016’da yaptırdı. O sıralar popun kraliçesi yeni klibinde kendisinin dövmesini taşıyan bir hayranını oynatacağını duyurmuştu.  Berry’nin dövmesi klip çekimi öncesine yetişmedi ama özel bir şeyin başlangıcı oldu. Yaklaşık 110 saat ve 10 bin dolar harcadığı ve sonunda ona rekoru getiren dövme çılgınlığının başlangıcı…

Dövmeleri insanların haliyle çok ilgisini çekiyormuş, sokakta gözlerini alamayanlar, fotoğraf çektirmek isteyenler, kollarına dokunmak isteyenler… Hiçbirinden de rahatsız olmadığını söylüyor.

Madonna ile Britney Spears’ın meşhur öpüşmesinin dövmesi.

Dövmeleri Madonna’nın müzik kariyerinin farklı dönemlerine ait. 80’lerden günümüze olanları ve 2003’te MTV Video Müzik ödülleri töreninde sahnede Britney Spears’la öpüşen Madonna’nın bile dövmesini taşıyor.

Madonna, Frida Kahlo'nun elbisesini giydi, eldivenlerini taktı: Saygı duruşu mu saygısızlık mı?Madonna, Frida Kahlo’nun elbisesini giydi, eldivenlerini taktı: Saygı duruşu mu saygısızlık mı?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.