Hande Erçel yine doğru zamanda doğru yerde

Japonya'ya seyahat için en iyi zaman Mart ve Nisan ayları. Tabii ki paylaşımlarıyla takipçilerine dünya turu attıran Hande Erçel de orada. Üstelik yalnızca gezip gördüklerini değil yiyip içtiklerini de paylaşıyor.

Magazin 9 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Hande Erçel en güzel manzarayı, kiraz çiçeklerini arkasına almış. Fotoğraf: Instagram

Her ülkede hava durumu tahmini yapılır, yayınlanır. Japonya’da bir de Sakura takvimi var. Kiraz çiçekleri ne zaman açacak? Havalar ısındıkça kiraz çiçekleri de ülkenin en güneyindeki Okinawa’dan en kuzeyindeki Hokkaido’ya doğru açar, bu seyri doyumsuz doğa olayı bir ay sürer.

Takvime bakıyoruz, Tokyo, Kyoto ve Osaka’da Nisan’ın ilk haftasında açtığını görüyoruz.  Tabii ki Hande Erçel orada, tabii ki erkek arkadaşı Hakan Sabancı’yla. Bu seyahatte onlara iki çift arkadaşları da eşlik ediyor.

Budist tapınakları Japonya’ya yapılan turistik gezilerin olmazsa olmazları

Oyuncu, model Hande Erçel çok seyahat ediyor, güzel seyahat ediyor ve gezip gördüklerini 32 milyon Instagram takipçisiyle paylaşıyor.

Erçel’in paylaşımlarından anlıyoruz ki bu günlerde Osaka’dalar.  Tokyo’dan sonra ülkenin en büyük ikinci şehrinde limanlar sebebiyle ticaret gelişmiş, kozmopolit bir yapı oluşmuş. 

Osaka sokak yemekleriyle ünlü

Osaka’nın bir özelliği daha var ki turistleri kalbinden vuruyor, o da sokak lezzetleri. İşte bu yüzden Hande Erçel yalnızca gezip gördüğünü değil yiyip içtiğini de paylaşıyor.

Sakuralar kuzeye doğru ilerledikçe ekip de onları takip eder mi, paylaşımları izleyip göreceğiz.

İşte tam bir bayram eğlencesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.