Ünlüler ve dertleri saç baş yolduruyor: Allah başka keder vermesin

Kimi yorulmaktan 'offf pofff' çekiyor, kimi takipten çıkarıldı diye geceleri uyuyamıyor, ev sahibinden şikayet eden de var, bikinili pozlarını eleştirenlere takan da... İşte sekiz ünlü ve sekiz dert...

Müge Dağıstanlı 7 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ceyda Düvenci bikini pozlarına, Biricik Suden kaslarına laf edilmesinden dertli. Safiye Soyman, Seda Seda Sayan kendisini takipten çıkardı diye üzülüyor. Mehmet Ali Erbil'ın başıysa çoğu zaman olduğu gibi yine kadınlar yüzünden ağrıyor

Yorgunluk ve kuruyemiş linki

BERGÜZAR KOREL: Yedi yıl sonra setlere dönen oyuncu, yaptığı paylaşımlarda ne kadar çok yorulduğundan, mesleğinin çok zor olduğundan bahsedip durdu. Repo günündeki sorunları ise şuydu: Dip boyası, eve gelen ustalar, imzalanacak evraklar… Takipçiler “Acına yürek dayanmaz. Bölüm başına binlerce lira alıp taş taşıyorsun ya” yazınca cevap geldi. SONUÇ:  Korel “Mesleğimi çok seviyorum. Ekmeğimi sonuna kadar hak ediyorum” dedi. Bu arada bölüm başına 400 bin lira aldığı ortaya çıktı. Yorumlar coştu. Hemen ardından sayfasında kuruyemiş linki veren Korel durumdan memnun.

Bölüm başına küçük bir servete imza atan Bergüzar Korel mesleğinin çok zor olduğunu söylüyor

Artan güzellik ve kara para iddiası

DİLAN POLAT: Kozmetik patroniçesi hakkında ortaya atılan ‘para aklama’, ‘vergi kaçırma’ olaylarıyla sarsıldı. Şimdiki yakınması şöyle: “Çok üstüme gelindi, kötü niyetli insanlar beni hasta etti.” Sakın “Eee her şeyini abartarak ortaya döken sensin” demeyin. Kızıyor ve engeli basıyor. SONUÇ: Paylaşımlarına devam edeceğini söyledi. Tartışılan güzellik merkezi sayısını 130’dan 250’ye çıkartacağını açıkladı.

Lüks yaşamı ve kara para iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat, kötü niyetli insanlardan şikayetçi

Takip ve üç gece uykusuzluk

SAFİYE SOYMAN: Günde üç posta övgüler yağdırdığı 30 yıllık dostu Seda Sayan tarafından takipten çıkarıldı. Aslında bir küslük yok, çünkü Sayan herkesi takipten çıktı. Ama bu Safiye Soyman’ı mahvetmeye yetti. Üç gün uyuyamadığını söyledi. SONUÇ: Seda Sayan, Safiye Soyman’ın gönlünü aldı. Nasıl mı? Sürekli yeni albümünü paylaşıyor. Onu yemeklere götürüyor. Hatta hediyeler alıyor.

Safiye Soyman, Seda Sayan tarafından takipten çıkarılınca 3 gece uyuyamadı

Astral seyahatten ev sahibine

YUSUF GÜNEY: Dünyanın istediği köşesine astral seyahatlar yaptığını, uzaylıya benzer varlıklarla başka bir dilde anlaştığını, olacakları önceden gördüğünü söyleyen popçunun ev sahibiyle başı dertte! Çünkü kirayı 20 bin TL’den 50 bin liraya çıkartmak istemiş. SONUÇ: Ev sahibiyle uzlaşamayan Yusuf Güney, Londra’ya taşınma kararı aldı. Müzikle şifa vermek üzerine çalışmalar yapacak.

Yusuf Güney astral seyahatle dünyayı dolaşırken ev sahibine takıldı

“Ben güzelim” isyanı

ÖZGE ULUSOY: Yüzündeki değişim için “Estetik yok, ufak tefek dokunuşlar var” açıklaması yapıyor. Ama kimseyi inandıramıyor. Eleştiriler konusunda o kadar dertli ki geçenlerde patladı. “Ben güzelim, sonuçtan da çok memnunum” diyerek kestirip attı. SONUÇ: Güzellik merkezleri tanıtım yapmak için Özge Ulusoy’un peşinde koşuyor. Ulusoy her hafta üç dört güzellik merkezi, 15-20 ürün tanıtıyor.

Özge Ulusoy estetiğim yok diyor ama kimseyi inandıramıyor

Hayalinizdeki kadın değilim!

BİRİCİK SUDEN: 48 yıldır spor yaptığını söyleyen, haftanın 6 günü ter döken Biricik Suden’in kasları artık birçok erkeği gölgede bırakacak kadar cinsten. “Erkek gibi oldunuz, kadınsı hatlarınızı kaybettiniz” şeklindeki yorumları hiç affetmiyor. Geçenlerde bir dostları bile eşi Mazhar Alanson’u arayıp “Biricik’in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu” diye sormuş. SONUÇ: Biricik Suden “Hayalinizdeki kadını bende aramayın” diyor. Bu arada spor markalarından teklif üstüne teklif alıyor.

Biricik Suden kaslarıyla ilgili eleştiri yapanları affetmiyor

Alyans ve bikini

CEYDA DÜVENCİ: Oyuncunun derdi ise şöyle; evliyken bikinili pozlarına kötü yorum gelmiyormuş. Boşandıktan sonra verdiği bikinili pozları eleştiri almış. “Boşanmış bir kadın olarak paylaşmam herkesin zoruna gidiyor” diyor. SONUÇ: Düvenci bu itirafları yaptıkça NTV’deki programı sık sık gündeme geliyor. Magazinde yeni trendlerden biri de bu: ‘Eski anıları kurcala, ortalığı çalkala.

Ceyda Düvenci bikinili pozlarına gelen eleştiriler nedeniyle dertli

Yaş farkı demeyin!

MEHMET ALİ ERBİL: Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’la (26) aşk yaşamaya başlayan Erbil, ‘yaş farkı’ndan bahsedilmesini istemiyor. Ama 66’sında olmasına rağmen kendisini 30’unda hissettiğini söylerken yüzü gülüyor. SONUÇ: Çift, kasım ortasında ABD’de evlenmeye karar verdi. 6. kez evlenecek olan Erbil “Sade bir nikah yapacağız” dedi.

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’la aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil yaş farkından bahsedilmesinden hiç hoşlanmıyor

Yasak aşkın yaşandığı o yazlığa ne olacak?Yasak aşkın yaşandığı o yazlığa ne olacak?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.