CHP gençliğinden ’emekli cumhurbaşkanı sarayı’ için temel atma töreni

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık katıldığı temel atma törenlerine gönderme yaptı ve 'emekli cumhurbaşkanı sarayı' için sembolik temel atma töreni yaptı.

Siyaset 2 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Seçimlere kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı temel atma törenlerinde yaptığı konuşmalarda muhalefete yükleniyor ve hükümetin icraatlarından bahsediyor. CHP İzmir İl Gençlik Kolları da Kadifekale Mahallesi’nde ‘Emekli Cumhurbaşkanı Sarayı’ için ‘temel atma töreni’ düzenleyerek bu duruma gönderme yaptı. Sembolik törene katılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik burada yaptığı konuşmada ülkenin en önemli seçimlerinden birine doğru gidildiğini söyledi.

14 Mayıs günü ülkenin büyük değişimlere tanık olacağını ifade eden Killik, “Yurttaşlarımız o akşam 13. Cumhurbaşkanı’nı büyük bir sevinçle selamlarken bir yanda da bir başka kişiyi emekli edecek. Evet, evet. Hepimizin aklına gelen aynı kişi. Şu an gözlerinizdeki parıltıdan doğru kişiyi anlayabiliyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 44 yıl sonra emekli oluyor” dedi.

Hükümeti tebrik eden ve hükümetin eşi benzeri olmayan temeller attıklarını söyleyen Killik, “Örneğin bir hastane temeli attılar geçtiğimiz haftalarda temelin büyüklüğünden anlaşılıyor ki bu hastanenin boyutu 5 metrekare. Böyle bir hastaneyi her yerde bulamazsınız bu hastane akıllı temele sahip bir hastane. Siz yerini belirleyemiyorsunuz o şehir şehir Cumhurbaşkanı ile beraber geziyor en son bir yerde kalacak onu da merak ediyoruz” diye konuştu.

“Burada bugün emekli Cumhurbaşkanı sarayının temelini atıyoruz” diyen Killik, Erdoğan’ın artık çok yorulduğunu ve hem kendisine hem de ülkeye yapacağı en büyük hizmetin emekliliğe ayrılması olacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu’ndan Yazıcıoğlu paylaşımı: Yol arkadaşım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.