Erdoğan Rize’de konuştu: CHP’nin başını çektiği muhalefette hiçbir şey değişmedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde "Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır" dedi.

Siyaset 17 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim maratonuna Karadeniz’de devam ediyor. Dün, partisinin Rize mitinginde konuşan ve muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır. Pek çok şey değişti ama CHP’nin başını çektiği muhalefette hiçbir şey değişmedi. Genel başkanlarını değiştirdiler, standardı düşürüp çıtayı daha da aşağı çektiler. CHP’de gelen gideni mumla aratıyor” dedi.

‘Hür iradenizin kimsenin tapulu malı olmadığını 31 Mart’ta gösterin’

Muhalif seçmene seslenen Erdoğan, “CHP’li kardeşlerim; muhalefete bakıp da asla ümitsizliğe kapılmayın. Onlara mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmek ise uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti olarak biz buradayız. Kendi iktidarları uğruna size dayatmalarda bulunanlara, tıpış tıpış oy vereceksiniz diyenlere, belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara, kapalı kapılar ardında örgüt uzantılarıyla demlenenlere, size rağmen siyaset yapanlara esaslı bir ders vermeye hazır mıyız? Hür iradenizin kimsenin tapulu malı olmadığını gösterin. Bu seçimlerin ülkemizde muhalefette değişim dalgasını ortaya çıkaracağına inanıyoruz. tek bir gayemiz var, ülkemize, şehirlerimize hizmet etmek” dedi.

İkinci astronot uzaya gitmeye hazırlanıyor

Türkiye’nin uzay konusunda attığı adımlardan da söz eden Erdoğan, “İkinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmetler Mehmetler Ayşeler Fatmalar da uzaya gidecek” dedi.

Rize’nin AKP ilçe adayları şu şekilde:

Hemşin: Halim Kazım Bekar

Derepazarı: Şaban Kalça

Çamlıhemşin: Ömer Altun

İkizdere: Abdi Ekşi

İyidere: Saffet Mete

Kalkandere: Mehmet Yılmaz

Güneysu: Rıfat Özer

Fındıklı: Gürhan Kutluata

Pazar: Ekrem Kılıç

Ardeşen: Said Yaşayan

Çayeli: İshak Karahan

Tunca: Ramazan Topçu,

Muradiye: Musa Sürayya Balcı,

Madenli: Bayram Ali Sarı

Büyükköy: Hamza Saruhan,

Kendirli: Alaettin Serdar

Salarha: Hasan Kara

Memleket Partisi İstanbul adayını açıkladıMemleket Partisi İstanbul adayını açıkladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.