Seçime kan bulaştı: Üç ölü

Yerel seçimlere kan bulaştı. Diyarbakır ve Siirt'te çıkan kavgalarda iki kişi hayatını kaybederken 15 kişi yaralandı. Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi adayı Hüseyin Çakır ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Siyaset 31 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Diyarbakır ve Siirt’te adaylar arasında çıkan kavga sonucu iki kişi hayatını kaybederken 15 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinin kırsal Ağaçlıdere Mahallesi’nde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
Mahallede oy kullanma işlemi sürerken iki grup arasında muhtarlık seçimi ile ilgili başlayan tartışma, taş, sopa ve silah kullanılan kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kavgada ilk bilgilere göre bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kavga sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan ikisi atılan taşlar nedeniyle hasar gördü.

Siirt’in Konacık köyünde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı.

Köyde oy kullanma işlemi sürerken iki grup arasında muhtarlık seçimi ile ilgili başlayan tartışma, taş, sopa ve silah kullanılan kavgaya dönüştü. Kavgada, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi, yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan İ.A. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kavgaya ilişkin B.K. üzerindeki tabanca ile yakalandı.

Jandarma ekiplerince köyde, polis ekiplerince de hastanede alınan güvenlik önlemi sürüyor.

Meclis Üyesi adayı kalp krizi geçirdi

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi 5. sıra adayı 59 yaşındaki Çakır, partisinin bilişim sorumlusu olarak görev yaptığı Turgut Reis Ortaokulu’nda fenalaştı.

İhbar üzerine okula gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki bir özel hastaneye kaldırılan Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Vefat haberinin ardından Çakır’ın ailesi ile CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkanı adayı Halil Posbıyık, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve partililer hastaneye geldi.

Herkes Bahçeli’nin yüzündeki morlukları merak etti: MHP Genel Sekreteri 10Haber’e açıkladıHerkes Bahçeli’nin yüzündeki morlukları merak etti: MHP Genel Sekreteri 10Haber’e açıkladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.