Ünlü teknik direktörden belediye başkanı seçilen kızına üç taktik

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli Çeşme Belediye Başkanı seçilen kızı Lal Denizli ile gurur duyduğunu söyledi. Denizli kızının üç amacı olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Siyaset 29 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli (solda), Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli (sağda).

İstanbul Bebek’te bir mekanda arkadaşlarıyla kahve içen ünlü teknik direktör Mustafa Denizli çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. 31 Mart yerel seçimlerinde kızı Lal Denizli CHP’nin adayı olarak Çeşme’de belediye başkanı seçilmişti. Denizli’ye bu da soruldu ve Denizli “Gurur verici bir durum ama daha önemlisi üç amaç var. İnsanlığa hizmet, şehrine hizmet ve ülkesine hizmet. Lal her şeye hâkim bir kız. Başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre önceki gün Çeşme Belediyesi Tohum Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, meclis üyeleri, üreticiler katılmıştı. Tarım ve Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Ata tohumu yaygınlaştırma projesi kapsamında 50 bin adet fide dağıtımı yapılmıştı. Her zaman yerli üreticilerin yanında olduğunu belirten Lal Denizli çiftçilere destek çalışmalarının artarak devam edeceğini söylemişti.

Lal Denizli İzmir’in Çeşme ilçesindeki seçim yarışında yüzde 53.74 oyla belediye başkanı olmuştu. Denizli’den son en fazla oy alan MHP’nin adayı Esat Tanık’tı. Tanık da yüzde 34.28 oyla seçimi ikinci sırada göğüslemişti.

Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olan Lal Denizli mazbatasını aldığında şunları söylemişti:

“Çeşme halkının teveccühü ile önümüzdeki beş yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme’ye başkanlık yapacağım. Bana Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olma mutluluğunu yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 7’den 70’e tüm yurttaşlarımıza hizmet edecek, sizlerin refahı için çalışacağım.”

MHP’den yeni anayasaya öneri: İki cumhurbaşkanı yardımcısı seçimle gelmeliMHP’den yeni anayasaya öneri: İki cumhurbaşkanı yardımcısı seçimle gelmeli

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.