13 yıl sonra tribünde! Şeyh Mansur İstanbul’da

Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul Olimpiyat Stadı'ndaydı. Şeyh Mansur en son Ağustos 2010'da Manchester City- Liverpool maçında tribünde görülmüştü.

Spor 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Şeyh Mansur, 13 yıl sonra tribünde görüntülendi.

Manchester City, Inter’i yenerek ilk kez Avrupa şampiyonu oldu ve 1999’da Manchester United’dan sonra Premier Lig, FA Cup ve Şampiyonlar Ligi üçlüsünü kazanan ikinci İngiliz kulübü olarak tarihe geçti. Dün akşamki tarihi maçı izlemeye gelenler arasında  Manchester City’nin sahibi ve Birleşik Arap Emirlikleri Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan da vardı.

Fatih Terim ve Marco Materazzi'den güzel hareket!Fatih Terim ve Marco Materazzi’den güzel hareket!

Bir kulübün sahibinin kendi takımının maçını izlemesinden daha doğal ne olabilir? Ama bu vakada durum böyle değil. Çünkü City’nin patronu Şeyh Mansur, en son 13 yıl önce Manchester City – Liverpool karşılaşmasında tribünde görülmüştü. Kulübü 2008 yılında satın aldığından beri Mansur, 2010’daki Liverpool maçı dışında sadece iki hazırlık maçında City karşılaşmasını canlı izledi.

Bayern Münih ilk transferi orta sahaya yaptıBayern Münih ilk transferi orta sahaya yaptı

Mansur, BAE’nin şu anki başkanı Muhamed bin Zayed Al Nayhan’ın kardeşi. Ayrıca Dubai’nin hükümdarı Muhammed bin Raşid Al Maktum’un kızı Şeyha Manal bint Muhammed Al Maktum ile evli.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.