Aboubakar iddialara cevabı sahada verecek

Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın 4 ay sonraki alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sahaya çıkmadığını iddia ettiği Vincent Aboubakar, kendisiyle alakalı iddialara sahada yanıt vereceğini açıkladı.

Spor 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Aboubakar iddialara cevabı Samsun maçıyla verecek.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ta son günlerin tartışılan isimlerinden. Bunun sebebi Kamerunlu futbolcu hakkında eski teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın iddiaları. Yılmaz takımdan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarda Aboubakar’ın 4 ay sonraki alacağını kulüpten istediğini ancak olumsuz dönüş aldığı için ağrılarının devam ettiğini belirterek sahaya çıkmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yılmaz’ın söz konusu iddiasını resmi kanallar aracılığıyla yalanladı. Buna göre bazen futbolculara avans ödemesi yapılabildiğini ancak Aboubakar özelinde 4 ay sonraki alacağını isteyip alamama gibi bir durum olmadığını, oyuncunun oynamama sebebinin tamamıyla sakatlık kaynaklı olduğunu belirtti.

Sakarya ve Beşiktaş Seba anısına oynadı, Kartal kazandıSakarya ve Beşiktaş Seba anısına oynadı, Kartal kazandı

Aboubakar da hakkındaki iddialarla ilgili olarak Hürriyet’e konuştu. Kamerunlu “Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim” dedi.

Beşiktaş milli ara dönüşü 26 Kasım Pazar saat 16.00’da Samsunspor’la karşı karşıya gelecek.

Burak Yılmaz Beşiktaş paylaşımını hakaretler yüzünden silmişBurak Yılmaz Beşiktaş paylaşımını hakaretler yüzünden silmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.