Acun Ilıcalı Fenerbahçe ile sevindi, Hull City ile üzüldü

Fenerbahçe, hazırlık maçında yöneticisi Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Hull City'yi 5-1 mağlup etti. Yeni transferlerden Cenk Tosun ve Oğuz Aydın ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Spor 19 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’le karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup etti. Ülker Stadı’nda oynanan müsabakaya Fenerbahçe; Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Szymanski, Fred, Kent, Tadic ve Dzeko 11’iyle çıktı. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken 38’de Edin Dzeko, Fenerbahçe’yi öne geçiren isim oldu. 44’te Fred farkı ikiye çıkardı ve ilk 45 dakika 2-0 sona erdi.

Fenerbahçe, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. 47’de Bright Samuel Osayi’nin getirdiği topta Edin Dzeko bir kez daha fileleri havalandırdı. Sarı-lacivertli ekip, 53’te bu kez Edin Dzeko’nun ortasında Sebastian Szymanski’nin kafa vuruşuyla farkı dörde çıkardı. Kanarya 67’de harika bir gole imza attı. Szymanski’nin yerine oyuna dahil olan Mert Hakan Yandaş, orta sahayayakın bir bölgeden yaptığı aşırtmayla skoru 5-0’a getirdi. Hull City, Mert Hakan Yandaş7ın kaptırdığı topta 73’te Hall ile golü buldu. Karşılaşma 5-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe'den yeni transferlerle gövde gösterisiFenerbahçe’den yeni transferlerle gövde gösterisi

Yeni transferler Oğuz ve Cenk ilk kez sahada

Sarı-lacivertlilerde yeni transferlerden Oğuz Aydın, 46’da Ryan Kent’in, Cenk Tosun 69’da Edin Dzeko’nun, Levent Mercan da 83’te Oosterwolde’nin yerine oyuna girdi. Oğuz Aydın, 83’te yerini Cengiz Ünder’e bıraktı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.