Sultanlar Ligi karıştı… Niye Fenerbahçe yok?

Sultanlar Ligi sponsoru Vodafone, tanıtım videosunda ligin son şampiyonu Fenerbahçe'ye yer vermedi. Hem Vodafone SEO'su Engin Aksoy hem de Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem'den açıklama geldi.

Spor 26 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Reklam filminde Eda Erdem'in çok ufak bir sahnesi kullanıldı.

Vodafone, sponsoru olduğu Sultanlar Ligi reklam filminde ligin son şampiyonu Fenerbahçe’ye yer vermedi. Olayın sosyal medyada yayılmasından sonra sarı lacivertli taraftarlar filme tepki gösterdi.

Engin Aksoy: Düzelteceğiz

Tepkilere hak verdiğini belirten Vodafone CEO’su Engin Aksoy, sosyal medasından şu açıklamayı yaptı: “Dünyanın en güzel voleybolcularını desteklediğimizi duyurduğumuz günde Kaptan Eda’nın özel bir durumdan kaynaklı çekimin ilgili bölümüne katılamaması ve bizim bunu herhangi bir art niyet olmaksızın düzeltmememiz sebebiyle yarattığımız hassasiyet için özür diliyorum. Düzelteceğiz.”

Eda Erdem: Bana sahnelerin bittiği söylendi

Konuyla ilgili sarı-Lacivertli ekibin takım kaptanı Eda Erdem de adının geçmesi nedeniyle bir açıklama yapmak istediğini söyledi. Eda Erdem’in açıklaması şöyle: “Bana çekimde bizzat yönetmen tarafından, benimle ilgili tüm sahnelerin bittiği bilgisi verildiği için salondan ve reklam çekiminden ayrıldım. İki gün süren çekimin ikinci gününde olmayacağım bilgisi de önceden ekibe verilmişti. Japonya maçı öncesinde anneme konan teşhis ve acil olarak planlanan ameliyatında annemin yanında olmam gerekiyordu. Tüm çekimlerim ilk güne planlanmıştı.”

Fenerbahçe kaptanı, “Yorumsuz bir şekilde, olanı paylaşmak istedim. Bu kadar kıymetli bir haftada zamanınızı çaldığım için özür diler, bilgilerinize sunarım” dedi.

Dev maç VakıfBank'ın... Eczacıbaşı ilk kez mağlupDev maç VakıfBank’ın… Eczacıbaşı ilk kez mağlup

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.