Ada’daki lejyonerler siftahı puansız yaptı

Devre arası transfer döneminde İngiliz ekiplerinden Bournemouth'a transfer olan Enes Ünal ve Trabzonspor'dan Hull City'ye giden Abdülkadir Ömür yeni takımlarında ilk kez süre aldıkları maçlardan yenilgiyle ayrıldı.

Spor 11 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Enes Ünal ve Abdülkadir Ömür, yeni takımlarıyla ilk kez sahaya adım attı.

Premier Lig ekiplerinden Bournemouth’a 16 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan milli santrfor Enes Ünal ilk maçına Fulham karşısında çıktı. Daha önce Manchester City forması da giyen fakat Premier Lig’de hiç forma şansı bulamayan Enes kariyerinin ilk Premier Lig maçına 69. dakikada takımı 3-1 yenikken dahil oldu. Kalan sürede skor değişmeyince milli futbolcu yeni takımıyla çıktığı ilk maçtan eli boş ayrılmak zorunda kaldı.

Abdülkadir de yenik

Trabzonspor’dan Hull City’ye transfer olan Abdülkadir Ömür de yeni takımına taraftarının önünde merhaba dedi. Swensea karşısında 14 dakika süre alan Ömür de Enes Ünal gibi takımının yenilmesine engel olamadı. Aynı karşılaşmada bir diğer milli futbolcu Ozan Tufan da sahne aldı. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Ozan 68 dakika sahada kaldı. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Hull City ligde iki maç aranın ardından mağlubiyetle tanıştı. Acun Ilıcalı’nın takımı bu sonuçla 45 puanla yedinci sırada kaldı.

Yunus kulübede, Erol Bulut ise mağlup

Championship’te ülkemizi temsil eden Yunus Akgün ise ligin lideri konumunda bulunan takımı Leicester City’nin deplasmanda Watford’u 2-1 yendiği karşılaşmayı kulübeden takip etti ve süre bulamadı. Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff City ise evinde Preston’a 2-0 mağlup oldu. Böylece son altı maçta dört kez yenilen Cardiff ligde 14’üncü sıraya geriledi.

Türkiye'de böylesi görülmedi... 8 tane 11 çıkaracak kadar transfer!Türkiye’de böylesi görülmedi… 8 tane 11 çıkaracak kadar transfer!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.