Ali Koç Galatasaray’a yüklendi: Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocası…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulübünün düzenlediği bayramlaşma töreninde Galatasaray aleyhine sert sözler kullandı. Dursun Özbek'i 'patolojik vaka' olarak tanımlayan Koç, Okan Buruk'a da 'örgüt kırıntısı' dedi.

Spor 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bayram araları ısıtmadı, Ali Koç Galatasaray'a karşı yine sert konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulübünün bayramlaşma töreninde üyelerle buluştu. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen törene seçim sürecinde Koç’la sorunlar yaşayan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’nun da katılması dikkat çekti.

Kürsüde konuşma yapan Koç, A Milli Takım’ın Gürcistan maçına dikkat çekti. Devamında Fenerbahçeli milli atlet ve yüzücülerin başarıları haberleştirilirken ‘Fenerbahçeli’ tanımlamasının yapılmamasını eleştiren Koç, Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyon olan basketbol takımını da kutladı.

‘Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocası’

Bayram mesajlarının ardından Ali Koç sözlerine Galatasaray’ı hedef alarak devam etti. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Koç “Fenerbahçe hoca getirdiğinde şampiyonluk unutuldu. Fenerbahçe seçime gittiği zaman siyasi seçimlerden daha fazla dikkat çekti. İki Fenerbahçe başkan adayı televizyona çıktığında reyting rekoru kırıldı. Ayrıca bir rakibimiz var. Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocasının ağzından Fenerbahçe düşmüyor. Bunun kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittirerek şampiyon yapan sisteme karşı kullanalım. İnşallah bu sezon seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe’de hakim olur. Hocamız birkaç gün sonra geliyor. Çalışmalarımız da devam ediyor. Gazetede çıkan isimlere itibar etmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası hareketli değil. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra piyasa hareketlenir” dedi.

Burak Çağlan Kızılhan ise sarı-lacivertli camianın bayramını kutlayarak “Fenerbahçeli milli yüzücülerden Ecem Dönmez, Zehra Duru Bilgin, Gizem Güvenç ile milli sporcu Ela Naz Özdemir’den oluşan 4×200 serbest kadın bayrak takımımız Su Sporları Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde bronz madalya kazandı. Bu madalya Türkiye’nin yüzmede bayrak takımı olarak büyüklerde ilk kazandığı Avrupa Şampiyonası madalyası oldu. Milli takımımız Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Gürcistan karşısında maça çıkacak. Onlara da başarılar diliyorum” dedi.

Şekip Mosturoğlu da birlik ve beraberliğin camiada devam etmesi gerektiğini belirterek “Bu sezon biz şampiyon olacağız. Fenerbahçe olarak başarılı bir sezon geçirdik. Eksik olan futbolda kupalarımızdı. Mourinho ile artık Fenerbahçe’nin çağı başlayacak” diye konuştu.

Fenerbahçe Obradovic'in yıldızının peşinde: Yam MadarFenerbahçe Obradovic’in yıldızının peşinde: Yam Madar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.