Alisha Lehmann’a ahlaksız teklif

Aston Villa forması giyen Alisha Lehmann, kendisiyle 100 bin frank karşılığı bir gece birlikte olmak isteyen ünlü bir kişinin mesajının telefonunda durduğunu söyledi.

Spor 15 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Alisha Lehmann, başından geçenleri anlattı.

Dünyaca ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann, çok tanınmış bir isimden aldığı ahlaksız teklifi açıkladı. Alman rapçi Shirin David’in sunduğu Dir Tea Talk podcast’inde katılan futbolcu “Miami’de bir kulüpte bazı arkadaşlarımla buluştum. Cep telefonuma bir mesaj geldi, cevap vermedim ama aynı kişi daha sonra benimle ilgilenen korumama da mesaj attı” dedi.

Söz konusu teklifi yapan kişiyle daha önce bir etkinlikte karşılaştıklarını belirten Lehmann şöyle devam etti: “Mesajlar çok iyi tanınan bir kişiden geldi. Mesajda ‘Onunla bir gece geçirmek için Alisha’ya 100 bin İsviçre Frangı (güncel kurla 3 milyon 74 bin TL) ödeyeceğim’ yazıyordu.”

Wanda Nara'dan ihanet iddiasına son noktaWanda Nara’dan ihanet iddiasına son nokta

Gelen teklife verdiği yanıtı açıklayan Lehmann “Cevabım ‘Asla olmaz! Sadece 100 bin mi?’ Çılgınca olan, mesajının hala telefonumda duruyor olması. Bu biraz aptalca” dedi. Ahlaksız teklifte bulunan kişiyi açıklamayacağını söyleyen Lehmann “Açıklayamam. Ama uluslararası düzeyde çok ama çok iyi tanınıyor” diye konuştu.

Lale Orta soluğu mahkemede aldı: Hepsi iftiraLale Orta soluğu mahkemede aldı: Hepsi iftira

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.