Alman gazetecinin Kane formalı sorusu Agne Postecoglou’nu çileden çıkardı

Tottenham'da menajer Ange Postecoglou'nun basın toplantısında bir Alman gazeteci arkasında Kane 9 yazan bir Bayern forması gösterdi ve menajere konu hakkında ne düşündüğünü sordu. Postecoglou bu soru ve hareket karşısında sinirlenerek "Neden bahsettiğini bilmiyorum" dedi.

Spor 24 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Alman gazetecinin sorusu Ange'yi çileden çıkardı.

Yeni sezon hazırlıklarını Tayland’ın başkenti Bangkok’ta sürdüren Tottenham, Leicester City ile hazırlık maçında karşılaşacaktı. Maç olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Londra ekibinin menajeri Ange Postecoglou, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında Bild adına çalışan Alman bir gazetecinin sorusuyla gerilim yükseldi. Gazeteci, arkasında Kane 9 yazan bir Bayern Münih formasını Ange’ye göstererek “Nasıl görünüyor? Güzel değil mi?” dedi. Postecoglou “Neden bahsettiğini bilmiyorum” diyerek yanıt verirken “Buna iyice güldün mü? Almak istediğini aldın mı? Belki? Çok iyi. Onca yolu bunu yapmak için geldin, teşekkürler” diyerek karşılık verdi.

Alman ekip Bayern Münih, 60 milyon sterlin değerinde bir teklifle Tottenham’ın kapısını çalmıştı. Ancak Londra ekibi teklifi geri çevirmiş, Ange Postecoglou haftanın başında verdiği demeçte “Bu iki gün önceki olaydı ve hiçbir şey değişmedi” diyerek transferin durumuyla alakalı bilgi vermişti.

Postecoglu, basın toplantısının devamında başka bir soruya cevap verirken “Her yerde yaptığım gibi burada da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Henüz yeni başladık. Burası çok büyük bir kulüp, büyük bir fırsat ve meydan okuma” dedi. Postecoglou sözlerine “Biz bu büyük kulübe başarı kazandırmaya çalışacağız. Gazetecilerin hakkında sahte haber uyduracak kadar büyük kulübe” diyerek kendisine Kane forması gösteren gazeteciye yeniden yanıt verdi.

Dele Alli'den itiraf: Uyku hapı bağımlılığı, rehabilitasyon, 6 yaşında uğradığı taciz...Dele Alli’den itiraf: Uyku hapı bağımlılığı, rehabilitasyon, 6 yaşında uğradığı taciz…

Ange daha önce de Kane durumunun en erken şekilde çözüme kavuşturulmasını dilediğini söylemişti. Londra ekibinin yeni transfelerinden James Maddison da “Harry’nin durumuyla alakalı detaylı konuşmayacağım. İnsanlar yeterince fazla konuşuyor ve bu benim elimde olan bir durum değil. Ancak benim açımdan bakarsanız onunla oynamak isterim. O bir rol model, olağanüstü bir profesyonel ve dünyanın en iyi 9 numaralarından biri. Ne olacaksa olacak” demişti.

Tottenham, Premier Lig’de sezonu 13 Ağustos’ta Brentford’a karşı oynayacağı maçla açacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.