Edwin van der Sar, Altay Bayındır’ı üzdü

Manchester United kalecisi Altay Bayındır kulübün internet sitesine verdiği röportajda favori kalecisinin van der Sar olduğunu söyledi. Hollandalı kaleci, Altay'ı üzen yanıtı sosyal medyadan verdi.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
van der Sar'dan Altay'ı üzen Onana yorumu.

Altay Bayındır geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer oldu. Son Almanya maçında milli takımın kalesini koruyan file bekçisinin Manchester United’ın internet sitesi için verdiği röportaj yayınlandı.

Altay röportajda Türkiye’de en fazla taraftarı olan İngiliz kulübünün açık ara Manchester United olduğunu söyledi. Kaleci ayrıca favorisinin Edwin van der Sar olduğunu söyledi. Ancak van der Sar bu iltifata verdiği yanıtla Altay’ı üzdü. Deneyimli isim “Merhaba Altay, yakında Manchester’da görüşüp kalecilik hakkında sohbet edeceğiz ama bildiğin gibi benim favorim hâlâ Andre Onana” yorumunu yaptı.

Altay henüz Manchester United formasını sırtına geçiremedi. Andre Onana her ne kadar sezona formsuz başlamış olsa da United kalesini bırakmadı. Oyuncunun Kamerun Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Kupası’nda olduğu dönemde kaleye Altay’ın geçmesi bekleniyor.

Onana sakatlandı, Altay Bayındır göreveOnana sakatlandı, Altay Bayındır göreve

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.