Anadolu Efes’in özel otobüsü

Anadolu Efes'in 2014-15 sezonundan beri araç sponsorluğunu üstlenen Anadolu Isuzu, takım için hazırlanan özel otobüsü teslim etti.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Shane Larkin otobüsün önünde poz verdi.

Anadolu Efes’in 2014-15 sezonundan bu yana araç sponsorluğunu üstlenen Anadolu Isuzu, yeni sezonda da lacivert-beyazlı kulübe destek vermeye devam edecek. Takım için özel olarak hazırlanan takım otobüsü, düzenlenen organizasyonda kulübe teslim edildi.

Anadolu Efes’te yeni kaptanlar belli olduAnadolu Efes’te yeni kaptanlar belli oldu

Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki etkinliğe Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, başantrenör Erdem Can ve Anadolu Efes oyuncuları katıldı.

Anadolu Efes'in sakatlık transferi: Justus HollatzAnadolu Efes’in sakatlık transferi: Justus Hollatz

Elde ettikleri zaferlerde kulübe katkı veren partnerlerin önemli payı olduğunu belirten Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, “Kulübümüze inanan, güvenen ve her zaman yanımızda olan partnerlerimizin değerli katkısı sürdürülebilir başarı yolunda bize güç veriyor. 2014-2015 sezonundan bu yana yol arkadaşlığı yaptığımız, kulübümüzün en uzun süreli partnerlerinden biri olan Anadolu Isuzu ile iş birliğimizi yeni sezonda da devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni bir sezona büyük hedeflerle başlarken; verdikleri bu kıymetli destek nedeniyle başta Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Anadolu Isuzu ile birlikte Türk basketbolunu ileri taşımaya devam edeceğiz” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.