Ancelotti, Arda Güler’in dönüş tarihini açıkladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, dizinden ameliyat olan ve bir süredir tedavisi devam eden Arda Güler'in gelecek pazartesi günü takımla antrenmanlara başlayacağını açıkladı.

Spor 20 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Arda Güler pazartesi günü takımla çalışmalara başlıyor.

Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon euro bonservis artı 10 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olan Arda Güler, antrenman sırasında yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat oldu ve tedavi sürecine girdi. Arda, takımının ABD kampını sakatlığı nedeniyle yarıda bırakmak durumunda kalmış ve Madrid’e dönerek tedavisine devam etmiş, menisküsündeki sorunun ameliyat olmadan geçmeyeceği anlaşılınca bıçak altına yatmıştı. 18 yaşındaki milli futbolcunun dönüş tarihini İtalyan teknik patron Carlo Ancelotti açıkladı.

Şampiyonlar Ligi mesaisine Union Berlin karşısında başlayacak Madrid’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ancelotti, Arda hakkında da konuştu ve “Arda pazartesi günü takımla çalışmaya başlayacak. Şu anda iyi hissediyor ve iyi çalışıyor. Tedavisinin son aşamasında.” ifadelerini kullandı. Daha önce Arda’nın eylül ayı sonunda sahalara dönmesi beklendiğine dair İspanyol basınında çeşitli haberler çıkmıştı. Ancelotti’nin sözleri bu haberleri doğruladı. Takımıyla idmanlara başlayacak oyuncunun ilk resmi maçına ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor.

Şampiyonlar Ligi, son kez 32 takımla başlıyorŞampiyonlar Ligi, son kez 32 takımla başlıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.