Antalyasporlu Naldo’nun ailesi trafik kazası geçirdi: 4 yaşındaki Davi ağır yaralı

Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Naldo'nun kayınpederi, kayınvalidesi ve oğlunun bulunduğu araç trafik kazasına karıştı. Naldo'nun oğlu Davi'nin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Spor 8 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu ağır yaralandı.

Antalyaspor’un 35 yaşındaki savunma oyuncusu Naldo’nun kayınpederi, kayınvalidesi ve oğlu Davi’nin bulunduğu araç bir trafik kazasına karıştı. DHA’nın aktardığı bilgilere göre kaza, saat 11.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1255 sokak ile Toroslar Caddesi kesişiminde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana geldi. 1255 sokak üzerinden seyir halinde olan adı öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 34 FG 4053 plakalı otomobil,A Brezilyalı Naldo’nun kayınpederi olduğu belirlenen İtalyan Walter Tilatti kontrolündeki 07 ACP 207 plakalı otomobile yandan çarptı.

Naldo’nun ailesi trafik kazası geçirdi.

Çarpışmanın etkisiyle Tilatti’nin kullandığı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Cüneyt Eslik’in kullandığı 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı. Kazada Tilatti sürücü koltuğunda sıkışırken, eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo’nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira araçtan fırladığı belirtildi.

Görgü tanıklarının ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı Davi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayı hafif yaralı atlatan 34 FG 4053 plakalı otomobilin sürücüsü de aynı ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza yerine gelen diğer ambulanstaki ekip ise Alexandra Nardy ve motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik’e müdahale etti.

Bu sırada çevredeki vatandaşlar araçta sıkışan Walter Tilatti’yi araçtan çıkarmaya çalıştılar. Ancak çabalar sonuçsuz kalırken Portekizce bilen bir vatandaş Tilatti’yle konuşarak onu sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekibinin ayırıcı-kesici makasla kurtardığı Tilatti hastaneye götürüldü.

Kazayı öğrenen futbolcu Naldo ile beraber başkan Sabri Gülel, teknik heyet ve futbolcular Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gittiler. Naldo’nun kayınvalidesi ve kayınpederinin durumunun iyiye gittiği belirtilirken Davi’nin durumunun kritik olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Görgü tanıklarından Ceylan Güder kaza hakkında “Bugüne kadar bu kavşakta en az 20-30 kaza gördüm ama bu çok şiddetliydi. Evimde balkonda oturuyordum. Siyah araba karşıdan çok süratli geliyordu. Rampanın olduğu yerde otomobilin tekerlekleri yerden kesildi. Kırmızı otomobil de seyir halindeydi. Eyvah demeye kalmadı. Siyah araba, kırmızılıya vurdu. Onun yanında da motosikletli vardı. Kırmızılı darbeyi alınca ister istemez motosikletliye vurdu. Siyah otomobilin sürücüsü genç bir çocuktu” dedi.

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1699776405603758233?s=20

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.