‘Arda Güler öfkeli ve geleceğinden endişe ediyor’

İspanyol basını Real Madrid'de aldığı süreden rahatsız olan Arda Güler'in başkan Florentino Perez ile görüşme yapacağını öne sürdü.

Spor 4 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
İspanyol basınında Arda Güler ile ilgili birçok haber çıkıyor.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’de 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle La Liga devi Real Madrid’e imza atan Arda Güler’in adı, İspanyol medyasında sıkça yer almaya devam ediyor. Sakatlığını atlatmasına rağmen teknik direktör Carlo Ancelotti’nin fazla süre vermediği genç yıldız için bir iddia daha ortaya atıldı. Güler’in Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile özel bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

Sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, yaz kampında geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcu, iyileşme süreci boyunca ufak çaplı birkaç sakatlık daha geçirmiş ve geri dönüşü toplamda altı ayı bulmuştu.

Ancelotti'den Türkiye göndermesi: Arda Güler'i anlıyorum!Ancelotti’den Türkiye göndermesi: Arda Güler’i anlıyorum!

Herhangi bir sağlık sorunu olmayan ve yüzde yüz hazır olan Arda Güler, La Liga’daki ilk dakikalarını almaya başlamış ancak teknik direktör Carlo Ancelotti’nin fazla süre vermemesi nedeniyle henüz beklenen performansı ortaya koyamadı.

İspanyol basınından Defensa Central’in haberine göre İtalyan hoca, genç yıldız ile özel bir görüşme gerçekleştirerek ‘daha iyi bir performans’ beklediğini iletti. Realmadrid Exclusivo’nun haberine göre ise Real Madrid’de henüz beklediği süreleri bulamayan 18 yaşındaki futbolcu, geleceği için endişeli ve öfkeli. Arda Güler’in kulüp başkanı Florentino Perez ile bir görüşme yapacak. Milli futbolcunun daha fazla forma giymek ve bu duruma bir çözüm bulmak istediği belirtildi.

Real Madrid, Arda Güler için Barcelona'yı böyle saf dışı bırakmışReal Madrid, Arda Güler için Barcelona’yı böyle saf dışı bırakmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.