Arda’lı Real Madrid uzatmada yıkıldı: Çağlar’lı Atletico’dan rövanş

Milli futbolcu Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Kral Kupası son 16 turu karşılaşmasında Real Madrid'i uzatma sonunda 4-2 eledi. Arda karşılaşmada süre almadı.

Spor 19 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Atletico Madrid, turu Real'den aldı.

Real Madrid bundan yaklaşık 10 gün önce Suudi Arabistan’daki Süper Kupa yarı final maçında Atletico Madrid’i saf dışı bıraktı. Real, söz konusu maçı uzatmalar sonunda 5-3 kazandı. Rövanş, dün oynandı. Bu kez iki takım Atletico ev sahipliğinde Kral Kupası son 16 aşamasında kozlarını paylaştı.

Diego Simeone’nin takımı 39. dakikada Samuel Lino ile öne geçmeyi başardı. Duraklama anlarında Jan Oblak’ın kendi kalesine attığı gol durumu eşitledi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Atletico’da Alvaro Morata 57. dakikada sahne aldı. Ancak Real Madrid pes etmedi, sonradan oyuna dahil olan deneyimli golcü Joselu 82. dakikada maçı uzatmaya götüren golü attı. Uzatmada Atletico’nun Fransız yıldızı Antoine Griezzman sahne aldı, 100. dakikada eşitlik Atleti lehine bozuldu. 119. dakikada oyuna sonradan dahil olan bir diğer isim Rodrigo Riquelme maça son noktayı koydu. Atletico sahadan 4-2 galip ayrıldı, bir bakıma geçtiğimiz hafta oynanan Süper Kupa yarı final maçının da rövanşını aldı. Real Madrid’de Arda Güler, Atletico Madrid’de Çağlar Söyüncü görev almadı.

Real Madrid, Arda Güler için Barcelona'yı böyle saf dışı bırakmışReal Madrid, Arda Güler için Barcelona’yı böyle saf dışı bırakmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.