Avcı Fenerbahçe’nin şifresini oyuncularına vermiş

Trabzonspor, Kadıköy’deki 3-2’lik galibiyetin hikayesini anlatan bir video yayınladı. Videoda maça hazırlık sürecinde Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe’nin oyunu konusunda oyuncularına yaptığı uyarıların neredeyse bire bir gerçekleşmiş olması dikkat çekti.

Spor 7 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Trabzon'da galibiyetin şifresi Avcı'da.

Fenerbahçe sezona 19 resmi maçının tamamını kazanarak tarihi bir başlangıç yaptı. Sezonun 11. haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayan Kanarya, bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Onuachu’nun golüyle öne geçen Karadeniz ekibi 46 ve 47. dakikalarda Berat Özdemir ve Nicolas Pepe’nin golleriyle farkı 3’e çıkardı. Daha sonra Dusan Tadic’in 2 penaltı golü geri dönüşe yetmedi. Trabzon hem Fenerbahçe’nin tarihi serisini bitirdi hem de 26 sene sonra Kadıköy’den galibiyetle çıktı.

Trabzonspor resmi hesabı maça dair bir hikaye videosu yayınladı. Videoda Abdullah Avcı, futbolcularına maç öncesi “Bizim bugün en büyük silahımız oyun aklımız, bugün en büyük silahımız oyun cesaretimiz ve bugün çıkıp bütün dünyadaki Trabzonsporluları nasıl mutlu edebileceğimizi gösterelim. Bol şans diliyorum.” dedi.

Deneyimli teknik direktörün galibiyet sonrası yaptığı konuşmadaysa “Herkes şu anda çok mutlu. Biz adım adım üstüne gol attık ve bu bizi hırslandırdı. Daha iyisini yapacağız. Yeter ki enerjinizi kaybetmeyin.” sözleri dikkat çekti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.