Bandırmaspor ve Çorum FK yenişemedi

1. Lig'de bir önceki sezon play-off'u kılpayı kaçıran Bandırmaspor, play-off'a katılıp Süper Lig biletini elde edemeyen Çorum FK'yı ağırladı. Gol sesi çıkmayan mücadele başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Spor 25 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Bandırma'dan gol sesi çıkmadı.

1. Lig’in üçüncü hafta maçında lige ikide ikiyle başlayan Bandırmaspor evinde sezona kötü giren Çorum FK’yı ağırladı. Mücadelede bir saatlik periyot geride kalmışken gelişen ev sahibi ekip atağında savunma arkasına sarkan Paulinho karşı karşıya pozisyonda çerçeveyi tutturamadı. Vuruşunu yaparken yerde kalan Paulunho penaltı beklese de hakem oyunu devam ettirdi. Devrenin sonlarından Çorum FK etkili geldi. Hızlı hücumda Eren’in içeri çevirdiği top doğrudan kaleye yönelse de Zafer topu çelmeyi başardı. Bandırma’da soyunma odasına beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda oyunun sertlik düzeyi artsa da tempo ve pozisyon sayısında herhangi bir yükseliş yaşanmadı. Mücadelenin uzatma anlarında Bandırmaspor’un sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta doğrudan kaleyi yoklayan İbrahim gole yaklaşsa da top direği sıyırıp dışarı gitti. 90+5’te bir başka frikik için yine topun başına İbrahim geçti fakat top bir kez daha çerçeveyi bulmadı. Çorum FK’nın altı sarı kartla noktaladığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ardından Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Günden güne daha iyiye gidiyoruz, iyi neticeler almak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız” derken Çorum FK çalıştırıcısı Serkan Özbalta’nın yorumu “Maçın hakkı açısından baktığımızda beraberlik iki takım için de bu hava şartlarında yeterli bir sonuç olduğunu söyleyebiliriz” şeklinde oldu.

1. Lig’de aynı gün oynanan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:

Adanaspor-Pendikspor, 3-4
Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü, 0-1

Avrupa'dan futbol: Arda Güler ilk 11'de başladı, Real Madrid üç puanı üç golle aldıAvrupa’dan futbol: Arda Güler ilk 11’de başladı, Real Madrid üç puanı üç golle aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.