Basketbol Türkiye Kupası’nda program açıklandı

Basketbol Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmelerinin oynanacağı tarihler ve saatler Basketbol Federasyonu tarafından duyuruldu.

Spor 3 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Basketbolda Türkiye Kupası programı açıklandı.

Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı hem EuroLeague’e hem de Süper Lig’e ara verildiği 13-18 şubat tarihleri arasında oynanacak. 13-14 Şubat’ta çeyrek final karşılaşmaları sahne alacak. Çeyrek finallerde program açıklandı.

Buna göre 13 Şubat Salı Anadolu Efes ve Manisa BBSK’nın İstanbul’da oynayacağı karşılaşma 18.30’da başlayacak. Karşıyaka ve Galatasaray’ın İzmir’de karşılaşacağı çeyrek final maçıysa 20.30’da. 14 Şubat tarihinde Akatlar’da oynanacak Beşiktaş-Bahçeşehir Koleji maçı da 18.00’de. Aynı gün 20.30’da Petkim, Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Bu karşılaşmaları kazanan takımlar yarı final vizesi alacaklar ve dörtlü finalin oynanacağı Konya şehrine gidecekler. Burada 16 Şubat tarihinde yarı finaller oynanacak. Final maçı 18 Şubat’ta oynanacak ve Türkiye Kupası’nın sahibi bu karşılaşmanın ardından sahibini bulacak.

NBA'de All-Star yedekleri belli oldu: Alperen hayalleri başka baharaNBA’de All-Star yedekleri belli oldu: Alperen hayalleri başka bahara

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.