Belhanda Adana Demirspor’dan ayrıldı, yeni rotası belli oldu

Adana Demirspor, Faslı Younes Belhanda ile yolların ayrıldığını açıkladı. 33 yaşındaki futbolcunun Katar veya Suudi Arabistan Ligi takımlarından birisine gitmesi bekleniyor.

Spor 29 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Belhanda, Adana Demirspor yönetimi ile anlaşarak ayrıldı.

Adana Demirspor, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra kadrosuna bağladığı Younes Belhanda ile yollarını ayırdığını duyurdu. Mavi Lacivertliler, 2021-22 sezonnu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Belhanda ile ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

‘Her şey için teşekkürler Belhanda’ başlığıyla yapılan paylaşımda, “Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi. Paylaşımda ayrıca Belhanda’nın Adana Demirspor’a transferi ve oynadığı karşılaşmalardan görüntülerin yer aldığı bir video yer aldı.

İddia: Gravillon Adana Demirspor'la sözleşmesini feshettiİddia: Gravillon Adana Demirspor’la sözleşmesini feshetti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Younes Belhanda’nın 3-1 kaybedilen Galatasaray maçında performansının eleştirilmesi üzerine şunları söylemişti: “Ben bunu daha önce başka oyuncularda da yaşadım. Maalesef bir takımdan bir oyuncu aldığın zaman, daha sonra o takıma karşı oynattığın zaman duygusallık var. Performansına yansıyor. Kötü niyet var mı? Bana göre yok. Ama ister istemez performansa yansıyor.”

Adana Demirspor'da maaş krizi yaşanıyorAdana Demirspor’da maaş krizi yaşanıyor

Ya Suudi Arabistan ya Katar

Adana Demirspor’un maddi olarak zor günler geçirdiği ve futbolcularınmaaşlarını ödemediği basına yansımıştı. 33 yaşındaki Belhanda’nın Katar veya Suudi Arabistan Ligi takımlarından birine transfer olacağı öğrenildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.