Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer çalımı… Gedson’dan sonra Rachica

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sezon öncesi birkaç kez "Kadromuza katmak istiyoruz" dediği Milos Rachica Beşiktaş'a transfer oldu.

Spor 16 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Milos Rachica İstanbul'a gelirken 'Kartal' işareti yaptı.

Galatasaray geçen sezon şampiyon olurken en önemli paylardan biri Norwich City’den kiralık olarak gelen Milos Rachica’nındı. Teknik direktör Okan Buruk, sezon başında yaptığı açıklamalarda ilk hedeflerinin Milos Rachica’yı kadrosuna katmak olduğunu söylemişti. Sarı kırmızılılar aynı bölgede oynayan Brezilyalı Tete’yi transfer etmesine karşın Buruk, yine de Rachica ile ilgilendiklerini söylemişti.

Beşiktaş'ın jokeri olacak: Alexander Oxlade-ChamberlainBeşiktaş’ın jokeri olacak: Alexander Oxlade-Chamberlain

Akşam şok haber: Beşiktaş’la anlaştı

Akşam saatlerinde Beşiktaş’ın hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaştığı haberleri basına düştü. Gecede Kartal KAP bildirimini yaptı. Siyah beyazlılar, Milot Rashica’yı 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katarken Kosovalı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Icardi şarkısını çaldırdı, Torreira kızardı, Cim Bom hata yapmadıIcardi şarkısını çaldırdı, Torreira kızardı, Cim Bom hata yapmadı

Okan Buruk maçtan sonra öğrendi

Beşiktaş’ın transferi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a tam bir şok yaşattı. Transferi maçtan sonra öğrendiğini belirten Buruk, “Maç sonrası yeni duydum. Bu konuda fazla yorum yapmak istemem. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz vardı. Bunun yanında birçok fırsat da geliyor. Hazırlığımız oluyor. Düşüncelerimiz olacak” dedi.

Halil Dervişoğlu çalımı: Gece Beşiktaş... Sabah GalatasarayHalil Dervişoğlu çalımı: Gece Beşiktaş… Sabah Galatasaray

Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes akıllara geldi

Beşiktaş’ın bu transferi akıllara Portekizli oyuncu Gedson Fernandes’i getirdi. Galatasaray, yarım sezon kiralık oynayan futbolcuyu transfer etmek isterken devreye Beşiktaş girmiş Gedson Fernandes’i renklerine bağlamıştı. bu sezon başında da Kartal, Halil Dervişoğlu’nu imzaya beklerken devreye giren Galatasaray transferi bitirmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.