Sanki Premier Lig değil Süper Lig… Soyunma odasını bastı

Chelsea’nin Amerikalı sahibi Todd Boehly, Maviler’in iç sahada Brighton’a 2-1 yenildiği maçın ardından soyunma odasına indi ve oyunculara bağırdı.

Spor 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Todd Boehly'den soyunma odasına baskın!

Türkiye’de başkanlar kötü sonuçlardan sonra soyunma odasına gidih teknik heyet ve futbolcularla konuşma yapmaya çok meraklıdır. Geçmiş bunun önün örnekleriyle doludur. Bu olayın benzeri Premier Lig’de yaşandı.  Telegraph’tan Matt Law’ın yaptığı habere göre Chelsea’nin 49 yaşındaki Amerikalı sahibi Todd Boehly, Chelsea’nin üst üste 3. yenilgisinin ardından soyunma odasına indi. Sert bir konuşma yapan Boehly’nin son bir sene içinde astronomik bonservis bedeliyle transfer ettiği bir futbolcuya çıkıştığı belirtildi. Ancak haberde bu futbolcunun kimliği açıklanmadı.

Lampard’a göre sorun yok

Konu, Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Frank Lampard’a da soruldu. İngiliz çalıştırıcı konuyla alakalı “Benim için bir sorun yok. Eğer takım sahibi gelip oyuncularla pozitif anlamda konuşmak istiyorsa bu onun ayrıcalığıdır ve bence içindeki tutkuyu gösterir” dedi.

Dani Alves itiraf etti: Yalan söyledimDani Alves itiraf etti: Yalan söyledim

Chelsea kalecisi Kepa Arizzabalaga, aynı basın toplantısında Boehly’nin her maç sonu soyunma odasına gelerek oyuncularla konuştuğunu ve aralarındaki iletişimin farklı olduğunu söyledi.

Başka bir Şenol Güneş! Futbolcular artık hedefteBaşka bir Şenol Güneş! Futbolcular artık hedefte

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.