Derbiden sonra kavga! Seviye yerlerde

Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı Galatasaray derbisinden sonra siyah beyazlı yönetici Serhan Çetinsaya 'üçün biri' paylaşımı yaptı. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, olaya Koç ailesini karıştırarak yanıt verdi: Hadsiz açıklama, ahlak yoksunu...

Spor 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Beşiktaş ve Galatasaray'ın derbi sonrası atışması sürüyor.

Bu sezon şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, Fenerbahçe ve beşiktaş arasında adeta bir savaş yaşanıyor. Birbirini suçlayan karşılıklı açıklamalar yapılıyor. Beşiktaş’ın 3-1 kazandığı Galatasaray maçından sonra ise seviye iyice düştü.

Beşiktaşlı yönetici Çetinsaya: 3’ün 1’ini alıyorsunuz

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Galatasaray derbisinin ardından sarı kırmızılıların Galatasaray’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayı alıntılayıp şunları yazdı: “Oraya yazmışsınız ama gördüğünüz gibi lobi ve algı yapamadığınız maçlarda ne sahada kalabiliyorsunuz ne de maçı kazanabiliyorsunuz! Anca 3’ün 1’ini alıyorsunuz… Tebrikler Beşiktaşım! Çok büyüksün.”

Beşiktaş derbide 'düğün' yaptı, Fenerbahçe sevince katıldıBeşiktaş derbide ‘düğün’ yaptı, Fenerbahçe sevince katıldı

Galatasaray, Koç ailesini karıştırıp yanıt verdi

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Serhan Çetinsaya’nın açıklamasına Koç ailesini karıştırarak yanıt verdi. Yazılı bir açıklama yapan Yazgan şunları söyledi: “Maçtan önce hadsiz bir şekilde pusu kültürü diye açıklama yaptılar, maçtan sonra asbaşkanları sosyal medyadan ahlak yoksunu bir paylaşımla seviyeyi daha da aşağıya çekti. Muhtemelen sponsorluk gelirleri ve kişisel ticari ilişkilerinin getirdiği sorumlulukla kendilerini, gayri ihtiyari, karşı kıyının savunuculuğuna fazlasıyla kaptırmış haldeler ki Koç yönetiminin tutumuyla ilgili yaptığımız yorumlara böyle can siperane tepkiler veriyorlar, birbirlerinin yaptıkları açıklamaları beğeniyorlar. Ekonomik sebepli bu motivasyonlarını anlıyoruz ama bu saygısız üslubu kabul etmemiz mümkün değil. Beyefendiye istediği seviyede cevap vermek bizim için en kolayı… Burada gerekli uyarının Beşiktaş Yönetim Kurulu ve sağduyulu Beşiktaş taraftarları tarafından yapılması gerektiğini düşünüyoruz.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un babası Rahmi Koç, sıkı bir Beşiktaş taraftarı olarak biliniyor. Beşiktaş formasının sırtında Koç ailesinin sahip olduğu Beko firmasının reklamını taşıyor.

‘Neşeli günler’ yerini ‘Buruk’ acıya mı bırakacak?‘Neşeli günler’ yerini ‘Buruk’ acıya mı bırakacak?

Süleyman Seba ve Hakkı Yeten örneği

Çetinsaya’nın mağacılık işine gönderme yapan Yazgan, “Umarız kendisi, en kısa zamanda Beşiktaş’taki bir mağazadan alelacele, ucuza alınmış, çakma yönetici kimliğinden kurtulup temsil ettiği asırlık camiaya yakışır bir yönetici hüviyetine kavuşur. Aksi halde Süleyman Seba’nın, Hakkı Yeten’in kemiklerini daha çok sızlatır” dedi.

Hatırla Beşiktaş!Hatırla Beşiktaş!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.