Dursun Özbek doğruladı: Galatasaray’ın forma tedarikçisi değişiyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basına konuştu. Özbek forma tedarikçisinin de değişeceğini belirttiği açıklamalarında sponsor gelirlerinde 50 milyon euro'yu bulmayı amaçladıklarını söyledi.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Özbek bu sezon için sponsorluklardan toplamda 50 milyon euro gelir elde etmeyi amaçladıklarını, bu baremi bulana kadar da anlaşma imzalmaya devam edeceklerini belirtti.

2-2 sona eren ve 86 ile 88. dakikada gelen gollerle 1 puanın kazanıldığı Şampiyonlar Ligi grup safhasında oynanan Kopenhag maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Özbek “Şampyonlar Ligi’nde ilk maçımızı oynadık. 2-0 geriye düştük, Galatasaray sporun her dalında son ana kadar mücadeleyi bırakmaz. 5 dakika daha süremiz olsaydı galibiyetle ayrılabilirdik. Şampiyonlar Ligi’nde olmak Galatasaray’a çok yakışıyor. Avrupa futbolunun en üst seviyesini taraftarlarımıza izletmek bizi gurur veriyor.” dedi.

Kopenhag maçına dış basından ilgi: 'Galatasaray etkileyici geri dönüş yaptı'Kopenhag maçına dış basından ilgi: ‘Galatasaray etkileyici geri dönüş yaptı’

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın olay yaratan maç sonu paylaşımı hakkında değerlendiren Özbek “Şu anda bu konuyu yönetim kurulu olarak tartışıyoruz. Bununla ilgili ne yapacağımızı öğrenirsiniz.” şeklinde konuştu.

Kopenhag'ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret ettiKopenhag’ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret etti

Başkan bu konular dışında değişmesi gündemde olan forma tedarikçisiyle alakalı da iddiaları doğrular nitelikte “Bu sezon da Nike’le devam ediyoruz, 2024-25 sezonunda tedarikçimiz değişecek. Bunu da yakın zamanda açıklayacağız.” dedi. Sports Digitale’in haberine göre Galatasaray, an itibarıyla Fenerbahçe’nin forma tedarik sponsoru olan Puma’yla anlaşma aşamasında.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.