Erol Bulut: Salih bizim için pahalı

Beşiktaş'la sözleşme uzatma görüşmeleri çıkmaza girmiş gibi görünen Salih Uçan'ın adı Cardiff City'yle anıldı. Cardiff teknik direktörü Erol Bulut bu transferin kendileri için zor olduğunu belirtti.

Spor 28 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Erol Bulut, Uçan iddialarına yanıt verdi.

Cardiff City’de teknik direktör Erol Bulut, kulübü hakkında çıkan transfer iddialarını yanıtladı. Bazı kaynaklar Galler ekibinin Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Salih Uçan’la ilgilendiğini yazdı. Bulut, konu hakkında gelen soruya “Bu transfer haberlerini ben de okudum. Salih Uçan, Alanyaspor’dan öğrencimdi. İyi bir orta saha oyuncusu ve Siopis ile birlikte çok iyiydiler ama bizim finansal seviyemiz Salih Uçan’ı alabilecek durumda değil. Salih Uçan, bizim için çok pahalı bir oyuncu. Bu haberleri kim yapıyor bilmiyorum, belki de menajeri Beşiktaş’tan yeni bir sözleşme alabilmek içimn bu haberleri çıkarıyordur.” diyerek yanıt verdi.

29 yaşındaki Salih Uçan 2019-20 sezonunda Alanyaspor’da Erol Bulut’la beraber çalışmış ve kariyer sezonlarından birini geçirmişti. Uçan bir sonraki sezon yükselen performansını sürdürüp kendine Beşiktaş’ın kapılarını açtı. Orta saha oyuncusu yarım dönem Başakşehir macerası yaşadıktan sonra yeniden kulübe döndü ve 2022-23 sezonunun başından beri siyah-beyazlı formayı terletiyor. Salih bir süredir Beşiktaş’la sözleşme uzatma pazarlıklarını sürdürüyor. Oyuncunun maaşı konusunda yönetim ve Salih bir türlü anlaşmaya varamadı. Aynı durum takımdaki bir başka Türk oyuncu Cenk Tosun için de geçerli. Beşiktaş birçok kriz gibi iç transferdeki söz konusu krizle de karşı karşıya. Dolayısıyla iki oyuncunun da adı farklı takımlarla anılıyor. Fakat şimdilik Cardiff iddiası Salih için birinci ağızdan boşa çıkmış gibi duruyor.

Beşiktaş'ta kaos! Taraftar otel bastı, Hasan Arat istifa çağrısı yaptıBeşiktaş’ta kaos! Taraftar otel bastı, Hasan Arat istifa çağrısı yaptı

Salih bu sezon siyah-beyazlılarla toplam 14 maça çıktı bu maçlarda 1 gol atıp 4 asist yaptı. Cardiff City de Championship’te ilk 13 hafta sonunda 20 puanla 7. sırada yer aldı. Cardiff, Premier Lig potasının 11 puan gerisinde ancak play-off potasındaki 6. West Bromwich Albion’la aynı puanda.

Erol Bulut: 3 sene önce de Cardiff'ten teklif aldım, Fenerbahçe ağır bastıErol Bulut: 3 sene önce de Cardiff’ten teklif aldım, Fenerbahçe ağır bastı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.