Ertuğrul Doğan: Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor dergisinin ekim ayı sayısındaki yazısında, Trabzonspor’un dünyanın en büyük şehir takımı olduğunu vurguladı.

Spor 18 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ertuğrul Doğan'dan Trabzonspor taraftarına mesaj.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavili kulübün dünyanın en büyük şehir takımı olduğunu vurguladığı yazısında takımın hedeflerini gerçekleştirmesi için birleşmesi gerektiğinden bahsetti.

Trabzonspor’un en büyük şehir takımı olduğunu vurgulayan Başkan Doğan, “İstanbul saltanatını yıkmış, şampiyonluklara uzanmış, sayısız başarılar kazanmış Trabzonspor, oyunu güzelleştirmek adına hep örnek oluşturmuş, oyundaki adaletin sağlanması konusunda da önderlik yapmıştır.’’ dedi.

Ertuğrul Doğan, yıllardır uğradıkları haksızlıklar karşısında mücadelelerini verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Trabzonspor'da Bjelica gitti Avcı geldiTrabzonspor’da Bjelica gitti Avcı geldi

‘’Hedefimiz borçsuz Trabzonspor’’

Doğan, Trabzonspor’un ekonomik anlamda ciddi işlere imza attığından ve bunların devam edeceğinden bahsetti. Yakın gelecekte yeni sponsor anlaşmalarına da imza atacakların altını çizen Ertuğrul Doğan, ‘’Hedefimiz, borçsuz ve kendi öz kaynaklarıyla büyüyen Trabzonspor’dur.” ifadelerini kullandı.

Bütün bu ekonomik gelişmelerin yanında sahadaki planlamayı da aynı paralelde yürütmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Doğan, talihsiz sonuçları telafi edebilecek tecrübede olduklarının altını çizdi ve ‘’Gerek teknik ekibimiz gerekse oyuncularımız sorumluluklarının farkında ve ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Sahadaki hedefimiz de sadece tek sezonluk değil, sezonlara yayılacak organizasyonuyla sürdürülebilir başarıya sahip olacak Trabzonspor’dur.” diyerek takımına uzun vadede güvendiğini belirtti.

“Başta da söylediğim gibi, parçalanmamalıyız, bütün olmalıyız.” diyen Ertuğrul Doğan, “Hepimiz Trabzonspor’un gölgesindeyiz ve bu kulübü dert edinenleriz. Şunu iyi bilin ki birlikteliğe geçmişten daha fazla ihtiyacımız var. Ayrışmayalım, birleşelim. Azalmayalım, çoğalalım. Yol bizim, gelin hep beraber yürüyelim.” ifadeleriyle camiaya birliktelik mesajı verdi.

Fenerbahçe’den olağanüstü kâr… Beşiktaş ve Trabzonspor zarar yazdıFenerbahçe’den olağanüstü kâr… Beşiktaş ve Trabzonspor zarar yazdı

Nicolas Pepe’den çarpıcı açıklamalar

Milli ara itibarıyla takımla çalışmalara geri dönen Nicolas Pepe yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trabzonspor’a gelişinden bahseden Fildişili oyuncu “Trabzonspor’dan ilk teklif geldiğinde bu beni çok etkilemişti çünkü şahsen seyahat ederek gelmişlerdi. Bu da hızlı ilerlememizi sağladı. Çünkü bana çokça sevgi ve ilgi göstermişlerdi. Bu beni çok mutlu etti. Bunlar karar vermemde etkili olan şeylerdi. Burada olduğum için mutluyum” dedi.

Arsenal’in onun için ödediği 80 milyon euroluk bonservis bedeli sorulduğunda ise “Transfer bedeli benim kontrolümde olan bir şey değil. Modern futbolda baskılı oynayabilen, asist yapan ve gol atabilen bireyseniz çok hızlı şekilde ilgileri üzerinize çekiyorsunuz. Özellikle genç oyuncuysanız bunu yapıyorsunuz.’’ ifadelerini kullandı.

Hani 80 milyonluk bir Pepe vardı ya! O şimdi TrabzonsporluHani 80 milyonluk bir Pepe vardı ya! O şimdi Trabzonsporlu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.