Erzurumspor’un yüzü gülüyor, Ankaragücü’nü puansız yolluyor

Transfer yasağını üç yıl sonra kaldıran Erzurumspor, Süper Lig'e yükselme hedefindeki Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek ilk puanlarını kazandı. İşte TFF 1. Lig'de günün sonuçları...

Spor 17 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Erzurumspor - Ankaragücü maçı büyük mücadeleye sahne oldu.

Erzuruspor üç yıl süren transfer yasağını bu sezon başında aştı ve kadrosuna kattığı Giovanni Crociata ile Odise Roshi’yi ilk kez kendi sahasında Ankaragücü karşında kullandı. Başkent ekibi ise geçen yıl Süper Lig’den düşen kadrosunu büyük ölçüde korumuştu ve şampiyonluğun büyük favorilerinden olarak gösteriliyordu.

Oyuna iyi başlayan ev sahibi, Süleyman Koç ve Eren Tozlu ile yakaladığı iki pozisyonu değerlendiremedikten sonra 34’te öne geçti. Köşe vuruşunda kaptan Mustafa Yumlu’nun vuruşu ağlarla buluştu. Bu dakikadan sonra Ankaragücü’nün baskısı vardı. Erzurumspor kalecisi Göktuğ başarılı kurtarışlarıyla rakiplerine şans tanımadı. İlk haftayı yenik kapayan Erzurumspor, Ankaragücü’nü 1-0 yenerek TFF 1. Lig’deki ilk galibiyetini aldı. Ankaragücü’yse üç puanda kaldı.

TFF 1. Lig’de alınan diger sonuçlarsa şöyle…

Erokspor- Yeni Malatyaspor (TFF erteledi)

Keçiörengücü – Bandırmaspor 1-2

Manisa FK – Sakaryaspor 2-2

Futbol Türkiye'de böyle yönetiliyor: Yeni Malatyaspor ekibi yeniden topluyor!Futbol Türkiye’de böyle yönetiliyor: Yeni Malatyaspor ekibi yeniden topluyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.