Sakarya kazanıyor, Erzurumspor çöküyor

Sakaryaspor, kümede kalma mücadelesi veren Erzurumspor’a konuk oldu. Tatangalar, ligin boyunun fazlasıyla kısaldığı haftada rakibini mağlup etti ve kritik bir 3 puan aldı. Erzurumspor'la küme düşme bölgesindeki Gençlerbirliği arasındaki puan farkı 2.

Spor 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Sakarya, kritik maçtan elzem 3 puanla ayrıldı.

TFF 1. Lig’de 5 maçta yalnızca bir kere mağlup olan ve Gençlerbirliği ile beraber kümede kalma savaşı içinde bulunan Erzurumspor, play-off potasında kalma mücadelesi veren Sakaryaspor’u ağırladı. Sakarya, son 3 maçında galibiyet alamadan geldiği deplasmana mutlak 3 puan parolasıyla çıktı.

Abdurrahman Arıcı'nın Fenerbahçe açıklaması hakemleri böldü!Abdurrahman Arıcı’nın Fenerbahçe açıklaması hakemleri böldü!

35. haftanın kapanış maçında ilk yarı golsüz beraberlikle geçildi. Konuk Sakaryaspor ikinci yarıya fazlasıyla hızlı girdi ve Kabongo Kasongo 47. dakikada takımını öne geçirdi. Sakarya 90 dakikanın sonuna dek bu skoru korudu ve çok kritik 3 puanı hanesine yazdırarak Erzurum deplasmanından ayrılmayı başardı. Sakarya bu sonuçla puanını 59’a yükseltti ve 4. sıraya çıktı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.