Eski milli futbolcu Ersen Martin 44 yaşında hayata gözlerini yumdu

Kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımların formasını terleten ve Mayıs 2022'de geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan Ersen Martin yaklaşık iki yıldır verdiği yaşam mücadelesinden yenik ayrıldı.

Spor 20 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ersen Martin hayatını kaybetti.

Yaklaşık iki yıl önce aort damarı yırtılan ve o günden beri sağlık sorunlarıyla boğuşan Ersen Martin 10 Mart günü durumunun ağırlaşması sonrası entübe edilmişti. Eski milli futbolcu dokuz günlük sürecin sonunda 19 Mart gününün son saatlerinde tedavi gördüğü hastanede 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Martin’in formasını terlettiği kulüpler acıyı paylaştı

Ersen Martin’in futbolculuk döneminde mücadele verdiği futbol kulüpleri eski milli futbolcunun vefat haberi sonrası paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol atmış, 27 de asist yapmıştı. Üç defa A Milli Takım formasını da terleten futbolcu, 2007 ve 2009 yılları arasında Türkiye’yi La Liga’da Recreativo Huelva formasıyla da temsil etmişti. Ersen Martin’in cenazesi 21 Mart Perşembe günü İzmir’de toprağa verilecek.

Aryna Sabalenka’nın emekli hokey oyuncusu sevgilisi Konstantin Koltsov hayatını kaybettiAryna Sabalenka’nın emekli hokey oyuncusu sevgilisi Konstantin Koltsov hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.