Eyüpspor zirvede tek başına

Takipçileri Göztepe ve Kocaelispor'un yenildiği haftada Eyüpspor, Erzurumspor'u 3-0 yendi. İstanbul ekibi en yakın rakibiyle puan farkını dokuza çıkardı.

Spor 25 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor 2024 yılına lider girdi.

Eyüpspor için Erzurumspor karşılaşması farkı açma maçıydı. Takipçilerinden Kocaelispor, Sakaryaspor’a; Göztepe ise Bodrumspor’a yenilince Arda Turan’ın ekibi iyice motive oldu.

26’da Eyüpspor öne geçti. Ahmed Kutucu’nun sağdan ceza sahasına ortasında ön direkte bulunan Bruno’nun kafa vuruşunda kaleci Göktuğ meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu Recep Niyaz ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

Genç Semih atıyor, Beşiktaş sonunda gülüyorGenç Semih atıyor, Beşiktaş sonunda gülüyor

67’de Eyüpspor farkı ikiye çıkardı. Fredy’nin pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Bruno’nun vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 87’de ev sahibi ekibin üçüncü golü geldi. Ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Ahmed Kutucu meşin yuvarlağı Mete Kaan Demir’e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. Mücadele ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Derbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen olduDerbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen oldu

Puanını 42 yapan Eyüpspor en yakın takipçisi Kocaelispor’la aradaki farkı dokuz puana çıkardı. Erzurumspor ise 19 puanda kaldı ve 12. sırada.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.