Fenerbahçe Ataşehir tribünlerinde yeni devri başlatıyor

Fenerbahçe Basketbol Şubesi, erkek basketbol takımının oynadığı maçlara gelemeyen kombine sahibi taraftarların biletlerini yeniden satışa çıkması adına kulübe devredebileceği sistemi devreye sokuyor.

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ataşehir'de kombine devir dönemi başlıyor.

Kombine devir sistemi yıllardır futbolda olan bir uygulama. Bu uygulama Fenerbahçe Basketbol Şubesi tarafından da hayata geçiriliyor. Ataşehir’deki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayan, EuroLeague’de düzenli olarak dolu tribünlere karşı mücadele eden Fenerbahçe için salona gelen her taraftarın değeri büyük. Düzenli şekilde kombine satış verilerinde iyi bir noktayı yakalayan sarı-lacivertli kulüpte bu taraftarlardan bazıları bazı maçlara gelemiyorlar. Dolayısıyla tribünlerde boşluklar oluşabiliyor. Söz konusu durumun önüne geçmek adına tıpkı futboldaki gibi kombine devir dönemine geçiliyor.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada “Herhangi bir nedenden dolayı basketbol maçına gelemeyecek kombine sahibi taraftarlarımız, www.mobilet.com hesaplarına tanımlı olan sezonluk kombinelerini Fenerbahçe Spor Kulübü’ne devrederek ilgili basketbol maçı biletinin başka bir taraftara satılmasına izin verebilecektir. Bu uygulama sadece sezonluk kombineler için geçerli olacak olup, satın almış olduğunuz günlük maç biletleri için bilet devir uygulaması kullanılamayacaktır” dendi.

Ayrıntılar için linke tıklayınız.

Fenerbahçe 'Madar'da kısmi görme kaybı var' dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttuFenerbahçe ‘Madar’da kısmi görme kaybı var’ dedi, Beşiktaş rakip yöneticiyi sorumlu tuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.