Fenerbahçe’de gecenin tek üzüntüsü! Halkbank’tan dev adım

Futbol ve basketboldan zaferler ayrılan Fenerbahçe Efeler Ligi final serisinde Halkbank'a 3-1 yenildi ve seride 2-0 geriye düştü. Başkent ekibi bir maç daha kazanırsa şampiyon olacak.

Spor 14 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Halkbank, Efeler Ligi final serisi ikinci maçında da Fenerbahçe'yi mağlup etti.

Voleybol Efeler Ligi play-off’ta oynanan üç maçla sürdü. Şampiyonu belirleyecek final serisinde Fenerbahçe ilk maçta mağlup olduğu Halkbank’ı Burhan Felek Spor Salonu’nda ağırladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Ankara temsilcisi ilk seti 25-22, ikinci seti de 25-19 kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette reaksiyon gösteren Fenerbahçe, seti 25-21 kazanarak umutlandı. Rakibine karşı hemen toparlanan Halkbank dördüncü seti 25-20, maçı da 3-1 kazanarak seride 2-0 öne geçti.

Efeler Ligi’nde şampiyon olma yolunda dev bir adım atan Halkbank kazanması halinde kupayı kaldıracağı bir sonraki maç Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Başkent Spor Salonu’nda oynanacak serinin üçüncü karşılaşması 17 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Challenge Cup biletini Spor Toto kaptı

Arkas’ı 3-0’la geçen Spor Toto Efeler Ligi’nde sezonu beşinci sırada tamamladı.

Efeler Ligi’nde beşincilik serisi tamamlandı. İlk maç İzmir’de mağlup ettiği Arkas’ı bu kez Ankara’da ağırlayan Spor Toto rakibini 30-28, 29-27 ve 25-13 biten üç set sonucu mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi ve ligi beşinci sırada tamamladı. Bu sonuçla Spor Toto gelecek sezon CEV Challenge Cup’ta boy göstermeye hak kazanırken, serinin kaybedeni Arkas’a Balkan Kupası bileti kaldı.

Yedinci sıra Alanya Belediyespor’un

Bursa Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda yenen Alanya Belediyespor Efeler Ligi’nde yedinci oldu.

Efeler Ligi play-off 7-8’incilik mücadelesi ikinci maçında Alanya Belediyespor Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 17-25, 28-30 ve 20-25 biten üç set sonucu mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi ve sezonu yedinci sırada tamamladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor ise Efeler Ligi’nde sekizinci oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.