Fenerbahçe’nin Barbie’si kırmızı giyemiyor!

Fenerbahçe'nin Barbie lakaplı voleybolcusu Arina Fedorovtseva Galatasaray ile olan rekabet nedeniyle favori rengi kırmızıyı giyemediğini söyledi.

Spor 24 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Rus voleybolcu Arina Fedorovtseva uzun yıllardır Fenerbahçe'de.

Sarı lacivertlilerin ‘Barbie’ lakaplı 20 yaşındaki Arina Fedorovtseva TV Start’a Fenerbahçe, Sultanlar Ligi ve Türkiye’deki günleri hakkında açıklamalar yaptı. Rus voleybolcuya favori renginin kırmızı olduğu ama Türkiye’de kırmızı giyemediği iddiaları soruldu. Fedorovtseva “İddialar abartı değil. Bunun sebebi İstanbul’un her köşesinde, her spor branşında olan Fenerbahçe – Galatasaray rekabeti. Kulübümüzde bazı belirli kurallar var, bunlara saygı duyuyorum, her şekilde uygulamaya çalışıyorum. Tabii bazı istisnalar oluyor ama onların söylediğini yapmaya çalışıyorum” dedi.

‘Sultanlar Ligi dünyanın en iyisi’

Fenerbahçe’nin oyuncusu Sultanlar Ligi’nin dünyadaki en iyi lig olup olmadığının sorulması üzerine “Bence evet. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan takımların sayısı bunun kanıtı. Çoğu kişi şunu diyor; Türkiye’de sadece üç takım var, İtalya daha rekabetçi bir lig… Ama içeriden biri olarak söyleyebilirim, Türkiye Ligi bu açıdan da çok rekabetçi hale geldi. Hiçbir maça rahat bir şekilde çıkamazsanız, yoksa cezasını hemen çekersiniz. O takımlar geliyor ve kazanmak için her şeyi yapıyorlar” yanıtını verdi.

 

Fenerbahçe Barbie'si Arina'dan mankenliğe yeşil ışıkFenerbahçe Barbie’si Arina’dan mankenliğe yeşil ışık

Fedorovtseva’nın en yakınları Aslı Kalaç ve Ada Germen

Arina Fedorovtseva Fenerbahçe’deki en iyi arkadaşlarını da açıkladı. Rus sporcu “Aslı Kalaç ve Ada Germen bana çok yakınlar. Aslında takımda herkesle iyi bir ilişkim var diyebilirim” diye konuştu. Rus voleybolcu Fedorovtseva Fenerbahçe’nin eski başantrenörü Zoran Terzic ile yeni başantrenör Stefano Lavarini arasındaki farkı şu sözlerle anlattı: “Stefano daha taktik ve oyun sistemi ağırlıklı antrenman yaptırıyor. Zoran ise oyundaki elementler üzerine teknik çalıştırmalar yapıyor. Aralarındaki en büyük fark bu.”

Fedorovtseva Türk mutfağı hakkında ise gülerek “Çok lezzetli, ama çok kalorili ve kilonuz için çok zararlı” dedi.

Vakıfbank Galatasaray’a set vermedi... Fenerbahçe hatasız yola devamVakıfbank Galatasaray’a set vermedi… Fenerbahçe hatasız yola devam

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.