Fenerbahçe’nin kapısından döndü, Trabzonspor’a imza attı

Fenerbahçe'nin antrenmanlara çıkartarak sözleşme imzalamaya hazırlandığı genç futbolcu Hakan Yılmaz Trabzonspor'a transfer oldu.

Spor 1 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Hakan Yılmaz'dan memleketinin takımına imza.

Son dönemde Türkiye’nin dört bir yanındaki altyapıları yakından takip ederek potansiyelli gençleri bünyesine katan Fenerbahçe bu amaç doğrultusunda bir transfere daha yaklaştı. Hakan Yılmaz Sürmenespor formasıyla gösterdiği performansla Fenerbahçe’nin radarına girdi.

Oyuncu tarafıyla anlaşan Fenerbahçe İstanbul’da idmanlara çıkarmak üzere genç ismi şehre getirdi. Kanarya Hakan Yılmaz’ı deneme antrenmanlarına çıkardı. Genç futbolcuyla el sıkışan Fenerbahçe Sürmenespor ile anlaşma sağlayamayınca transfer iptal oldu. Bu durum üzerine 15 yaşındaki futbolcu Trabzon’a dönerek Trabzonspor ile anlaştı ve antrenmanlara çıkmaya başladı.

Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından sosyal medya kullanıcı adında yer alan 61 numarasını kaldırmış, 61’in yerine Sürmenespor’da giydiği formanın numarası olan 7’yi yazmıştı. Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğiyle ilgili olarak “Fenerbahçe’ye transfer olmuştum ama kulüpler anlaşamadılar. Trabzon’a geri geldim ve Trabzonspor ile anlaştım. Artık Trabzonspor’un oyuncusuyum. Arkamda duran ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal ve Jose Mourinho ortaklığında Fenerbahçe rekora uçtuİsmail Kartal ve Jose Mourinho ortaklığında Fenerbahçe rekora uçtu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.